ΚΟΣΜΟΣ

Νεκρός ο Κριστιάν Μπενίτες

Νεκρός ο Κριστιάν Μπενίτες
Κριστιάν Μπενίτεθ

Νεκρός βρέθηκε ο διεθνής επιθετικός Κριστιάν Μπενίτες ο οποίος πρόσφατα πήρε μεταγραφή στο Κατάρ συνολικής αξίας 11 εκ. ευρώ

Σοκ στην ποδοσφαιρική κοινότητα από την είδηση του θανάτου του Κριστιάν Μπενίτες. Ο 27άχρονος επιθετικός βρέθηκε νεκρός στο Κατάρ, όμως τα αίτια δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

Άλλα ΜΜΕ έλεγαν πως σκοτώθηκε σε τροχαίο, άλλα τελικά έχασε τη ζωή του λόγω ανακοπής μετά από έντονους πόνους στο στομάχι.

Η ομάδα στην οποία αγωνιζόταν μέχρι πρόσφατα (Ελ Τζαίς) εξέδωσε την εξής ανακοίνωση για το θέμα: " Ο Μπενίτες αγωνίστηκε κανονικά στο παιχνίδι με την Qatar Sports Club, το βράδυ της Κυριακής για το Sheikh Jassem Cup και δεν παραπονέθηκε για προβλήματα υγείας".

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο άτυχος ποδοσφαιριστής από το Εκουαδόρ "φεύγοντας" άφησε πίσω του μία γυναίκα και δυο παιδιά.

Όπως είναι λογικό στα social media έχει επικρατήσει πανικός με πολλούς συμπαίκτες του να σχολιάζουν την τραγική είδηση.

Ο Φαλκάο από την πλευρά του, είπε: "Τραγικά νέα με το θάνατο του Μπενίτς. Εύχομαι η οικογένεια του να είναι δυνατή σε αυτές τις δύσκολες στιγμές".

Ο Βαλένσια της Γιουνάιτεντ, έγραψε: "Γιατί τώρα αδερφέ; Ο Θεός με την οικογένεια σου. Σε αγαπάμε αδερφέ μου, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ".

Ο Μαρκ Κρόσας, έγραψε: " Δύσκολα ξεκίνησε η εβδομάδα. Ένας αγωνιστής λιγότερος. RIP Τσούτσο Μπενίτες".

Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού Λουίς Γκαρσία, έγραψε: "Δεν μπορώ να το πιστέψω. Όλα αυτά σε κάνουν να σκεφτείς ξανά τη ζωή"

Ο νυν μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού Τζόελ Κάμπελ έγραψε: " Ο κόσμος του ποδοσφαίρου θρηνεί τον θάνατο του Κριστιάν "Chucho" Μπενίτες. Αναπαύσου εν ειρήνη, ένας μεγάλος σκόρερ".

Αφιέρωμα της Μπέρμιγχαμ στον Κριστιάν Μπενίτες

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ