ΚΟΣΜΟΣ

Κέντρο θεραπείας για να σωθεί ο Γκασκόιν!

Κέντρο θεραπείας για να σωθεί ο Γκασκόιν!
© BNPS.CO.UK

Η εταιρία που εκπροσωπεί τον Πολ Γκασκόιν γνωστοποίησε επίσημα πως ο πρώην άσος των γηπέδων έχει εισαχθεί σε κέντρο θεραπείας στις ΗΠΑ ώστε να ξεπεράσει τα προβλήματα αλκοολισμού που αντιμετωπίζει.

Η τραγική φιγούρα του Πολ Γκασκόιν σε φιλανθρωπική εκδήλωση στο Νόρθαμπτον την περασμένη εβδομάδα έφερε και πάλι στο προσκήνιο το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την εξάρτησή του από το αλκοόλ, με σύσσωμη την ποδοσφαιρική κοινότητα να κάνει έκκληση για βοήθεια προς τον "Γκάζα".

Βοήθεια που φαίνεται πως ο 45χρονος πρώην άσος των Τότεναμ, Λάτσιο και Ρέιντζερς θα λάβει σε μεγάλο βαθμό, καθώς όπως έγινε γνωστό από την "GamePlan Solutions" (εταιρία που τον εκπροσωπεί) θα εισαχθεί σε θεραπευτικό κέντρο στις Ηνωμένες Πολιτείες για να κερδίσει τη μάχη με το αλκοόλ.

Κέντρο θεραπείας για να σωθεί ο Γκασκόιν!
© SUNDAY MIRROR

"Ο αλκοολικός Πολ Γκασκόιν περνάει μία δύσκολη περίοδο στη ζωή του. Ζητάει εδώ και καιρό βοήθεια και ήταν πρόθυμος να μπει σε κέντρο θεραπείας στις ΗΠΑ.

Έχει προβλήματα εθισμού που αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζονται από επαγγελματίες. Ο Πολ έχει πραγματικά συγκινηθεί και εντυπωσιαστεί από τις γενναίοδωρες προσφορές για βοήθεια και υποστήριξη τις τελευταίες ημέρες.

Έχει καταλάβει απόλυτα το πρόβλημα και είναι έτοιμος να ελέγξει τον εθισμό του υπό καθοδήγηση", αναφέρει σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρία που εκπροσωπεί τον Άγγλο πρώην άσο.

Προσπαθεία για τη σωτηρία του "Γκάζα" έναντι 30.000 λιρών

Όπως μάλιστα αποκάλυψε με δημοσίευμά της η "Mirror", για να μπορέσει να μπει σε κέντρο θεραπείας ο Πολ Γκασκόιν χρειάστηκε να μαζευτούν 30.000 λίρες από τέσσερις διάσημους φίλους του.

Αυτοί ήταν οι Γκάρι Λίνεκερ, Πιρς Μόργκαν, Κρις Έβανς και Ρόνι Ιράνι που ανέλαβαν να καλύψουν εξ ολοκλήρου τον λογαριασμό, με την θεραπεία του "Γκάζα" να γίνεται στο Μίντοους της Αριζόνα.

"Οι φίλοι του έμειναν συγκλονισμένοι παρακολουθώντας τον Γκάζα τις τελευταίες ημέρες.

Ο Κρις Έβανς τηλεφώνησε στους φίλους του Γκάζα, συμπεριλαμβανομένων των Γκάρι Λίνεκερ, Ρόνι Ιράνι και Πιρς Μόργκαν, και ρώτησε εάν θα βοηθούσαν", δήλωσε χαρακτηριστικά φίλος του Άγγλου πρώην άσου.

Τα μηνύματα στο Twitter για Γκασκόιν από Πιρς Μόργκαν και Ρόνι Ιράνι

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ