ΚΟΣΜΟΣ

Η νέα φιλική... γκολάρα του Φαλκάο!

Η νέα φιλική... γκολάρα του Φαλκάο!

Η σεζόν ολοκληρώθηκε αλλά ο Φαλκάο συνεχίζει να "βομβαρδίζει". Δείτε το εκπληκτικό γκολ που σημείωσε στο τελευταίο φιλικό της Ατλέτικο επί κολομβιανού εδάφους (video)!

Λίγες ημέρες μετά το εντυπωσιακό γκολ που σημείωσε κόντρα στους Μιγιονάριος πριν από μερικές ημέρες (στο πρώτο του παιχνίδι στην Κολομβία μετά από 10 χρόνια), ο Ρανταμέλ Φαλκάο πήρε ξανά το όπλο του.

Έτσι, μετά την πρώην ομάδα του σειρά πήρε η Αμέρικα ντε Κάλι, με τον μπόμπερ της Ατλέτικο Μαδρίτης και πρώτο σκόρερ του Europa League την τελευταία διετία να αποδεικνύει και με το παραπάνω τα δολοφονικά του ένστικτα.

Η φάση του 34ου λεπτού είναι ενδεικτική για όλα τα παραπάνω σχόλια. Ο Ντιέγκο εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά και ο Κολομβιανός άσος έπιασε ένα μονοκόμματο θεαματικό βολέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με τη μπάλα να καρφώνεται με δύναμη στον ουρανό των διχτύων του Λίμπις Αρένας.

Το γκολ αυτό άνοιξε το δρόμο για την δεύτερη νίκη της Ατλέτικο σε ισάριθμα φιλικά ματς που έχει δώσει κατά την περιοδεία της στη Λατινική Αμρική, με τον Σάλβιο να γράφει το 2-0 στο 53' και τον Μπούστος να μειώνει απλά το σκορ σε 1-2 στο 58'.

Δείτε το καταπληκτικό γκολ του "Τίγρη" Φαλκάο.

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ