ΚΟΣΜΟΣ

Επίθεση Μπερμπάτοφ στον... προπονητή Ντέιβιντ Τζέιμς

Επίθεση Μπερμπάτοφ στον... προπονητή Ντέιβιντ Τζέιμς
EUROKINISSI

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ ολοκλήρωσε και τη θητεία του στην Ινδία με επίθεση στον προπονητή του και πρώην αντίπαλο στην Premier League, Ντέιβιντ Τζέιμς.

Δύο μεγάλα αστέρια των προηγουμένων ετών, ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ και ο Ντέιβιντ Τζέιμς, για χρόνια αντίπαλοι στην Premier League, φαίνεται πως δεν "σκότωσαν" την έχθρα τους ακόμα κι αν βρέθηκαν στην ίδια ομάδα στην Ινδία τον τελευταίο καιρό.

Η σεζόν ολοκληρώθηκε στο πρωτάθλημα της χώρας και ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ και φυσικά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έκρυψε τη χαρά του που ολοκληρώθηκε κι η συνεργασία του με τον πρώην τερματοφύλακα της Λίβερπουλ, της Μάντσεστερ Σίτι και της Πόρτσμουθ μεταξύ άλλων.

Η Κεράλα Μπλάστερς τερμάτισε στην 6η θέση της κανονικής περίοδου κι εκτός Final Four και ο 37χρονος επιθετικός εξήγησε την αιτία με ένα instagram story.

"Ο χειρότερος επίδοξος προπονητής" και "η χειρότερη τακτική συμβουλή" ήταν δύο από τα hashtags που χρησιμοποίησε, ενώ σε ένα τρίτο έδωσε την εξήγηση: "σηκώστε την μπάλα στο στήθος του επιθετικού και το αναλαμβάνουμε από εκεί/τι διάολο/ποιος παίζει έτσι".

Στη συνέχεια, είχε ακόμα δύο hashtags όπου έγραφε "τέλος σεζόν" και "ώρα να πάμε σπίτι".

Επίθεση Μπερμπάτοφ στον... προπονητή Ντέιβιντ Τζέιμς

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ