ΚΟΣΜΟΣ

Εισήχθη σε νοσοκομείο ο Μπλάτερ

Εισήχθη σε νοσοκομείο ο Μπλάτερ

Ο Ζεπ Μπλάτερ υπέστη συναισθηματική κατάρρευση και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Ζυρίχης, όπου θα παραμείνει μέχρι την Τρίτη και στη συνέχεια θα επανέρθει στη δουλειά του.

Δεν άντεξε το ψυχολογικό βάρος των όσων του προσάπτουν ή μήπως είναι ένα τρικ ενός πολυμήχανου ανθρώπου; Σίγουρα, πολλοί θα σκέφτηκαν το δεύτερο όταν έμαθαν ότι ο Ζεπ Μπλάτερ εισήχθη σε νοσοκομείο της Ζυρίχης, μετά από συναισθηματική κατάρρευση. Διότι εάν κάτι δεν πιστεύει κανένας για τον Ελβετό, είναι ότι ταλαιπωρείται από συναισθηματισμούς... Εφόσον είχε τέτοια συμπτώματα, δεν θα είχε επιβιώσει τόσα χρόνια στην προεδρία της FIFA.

Σε κάθε περίπτωση, ο Ελβετός νοσηλεύεται μετά από "συναισθηματική κατάρρευση μικρής έκτασης" σύμφωνα με το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν και θα παραμείνει σε νοσηλεία για αρκετές ημέρες. "Είναι στο νοσοκομείο και πρέπει να παραμείνει για να ημερήσει μερικές ημέρες και θα επανέρθει στα καθήκοντα του από την Τρίτη, Το πιο σημαντικό μήνυμα του είναι ότι έχει προετοιμαστεί για να πολεμήσει εναντίον της 90ήμερης αποπομπής του" σχολίασε ο σύμβουλος του 79χρονου, Κλάους Στόεχλκερ.

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ