ΚΟΣΜΟΣ

Δεν άφησαν τον Πελέ να εκτελέσει το πέναλτι!

Δεν άφησαν τον Πελέ να εκτελέσει το πέναλτι!

Το ντεμπούτο του Γκρατσιάνο Πελέ με τη φανέλα της Shandong Luneng δεν συνδυάστηκε με γκολ ενώ ο Φέλιξ Μάγκατ επέλεξε τον Αργεντινό Μοντίγιο και όχι τον Ιταλό όταν η ομάδα του κέρδισε πέναλτι (video).

Είναι χωρίς αμφιβολία το πλέον πολυσυζητημένο πρόσωπο στο κινεζικό ποδόσφαιρο αυτό το καλοκαίρι αφού πληρώθηκε το βάρος του σε... χρυσάφι για να πει το "si" στην Shandong Luneng και να μετακομίσει στην Κίνα έναντι 40.000.000 ευρώ για τα επόμενα 2,5 χρόνια.

Το ντεμπούτο πάντως του Γκρατσιάνο Πελέ δεν ήταν όσο λαμπερό θα περίμενε αφού κόντρα στην Liaoning Whowin (εκτός έδρας) ναι μεν η ομάδα του δεν ηττήθηκε (1-1) αλλά ο ίδιος δεν κατάφερε να σκοράρει και γενικά δεν έκανε αισθητή την παρουσία του (πέρα από μία κίτρινη κάρτα που πήρε στο 72').

Αξίζει μάλιστα να επισημανθεί πως όταν η Shandong Luneng κέρδισε πέναλτι, ο Φέλιξ Μάγκατ έδωσε εντονή να το εκτελέσει ο Αργεντινός επιτελικός μέσος Βάλτερ Μοντίγιο και όχι ο Ιταλός επιθετικός, προφανώς έχοντας στο μυαλό του το άσχημα εκτελεσμένο πέναλτι του Πελέ στον προημιτελικό του Euro 2016 μεταξύ Γερμανίας και Ιταλίας.

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ