ΚΟΣΜΟΣ

Αποθέωση για Χαριστέα στη Σαουδική Αραβία!

Αποθέωση για Χαριστέα στη Σαουδική Αραβία!

Υποδοχή ήρωα επεφύλαξαν δεκάδες οπαδοί της Αλ Νασρ στον Άγγελο Χαριστέα κατά την άφιξη του στη Σαουδική Αραβία. Δείτε φωτογραφίες και video.

Ο πρώην άσος της Βέρντερ Βρέμης αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Σβεν Γκόραν Έρικσον, ο οποίος είναι τεχνικός διευθυντής του συλλόγου.

Ο Χαριστέας εξεπλάγη από την υποδοχή των οπαδών της Αλ Νασρ που τον αποθέωναν σε κάθε βήμα του.

Ο έμπειρος στράικερ φόρεσε το κίτρινο κασκόλ της ομάδας ενώ έβγαλε ουκ ολίγες φωτογραφίες με υποστηρικτές της Αλ Νασρ που ύψωσαν ακόμη και πανό προκειμένου να τον καλωσορίσουν.

Το video της άφιξης του πρώην παίκτης της Βέρντερ ήταν από τα πρώτα θέματα αθλητικής εκπομπής στη Σαουδική Αραβία.

Μάλιστα ρεπόρτερ που βρέθηκε στο αεροδρόμιο ήταν απόλυτα ενημερωμένος για την αγωνιστική κατάσταση του Άγγελου Χαριστέα ρωτώντας τον για την αγωνιστική απραξία του.

Ο 33χρονος άσος απάντησε πως σε λίγες μέρες θα είναι ετοιμοπόλεμος.

Ο Χαριστέας έμεινε ελεύθερος από τον Παναιτωλικό και αναμένεται να υπογράψει άμεσα το νέο του συμβόλαιο. Στον σύλλογο από την Σαουδική Αραβία, προπονητής είναι ο Ουρουγουανός, Ντάνιελ Καρένιο.

Στο παρελθόν τη φανέλα του συλλόγου έχουν φορέσει γνωστοί παίκτες όπως οι Χρίστο Στόιτσκοφ, Πασκάλ Φεϊντουνό, Ρομπέρτο Παλάσιος, Ντενίλσον, Τενόριο αλλά και ο Πίνο του Ολυμπιακού.

H Aλ Νασρ, σε 19 ματς έχει απολογισμό 11-4-4, ούσα στην 4η θέση της βαθμολογίας με 37 βαθμούς, εννιά λιγότερους από την πρωτοπόρο Αλ Φατέχ.

Δείτε το video της άφιξης του Άγγελου Χαριστέα στη Σαουδική Αραβία

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ