ΚΟΣΜΟΣ

Άγριο ξύλο και... τιμωρία!

Άγριο ξύλο και... τιμωρία!

Νενέ και Καρζά πρωταγωνίστησαν σε έναν από τους πιο δυνατούς καυγάδες εντός γηπέδων μέσα στη χρονιά και η ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Κατάρ τους τιμώρησε συνολικά με... 19 αγωνιστικές αποκλεισμό. Διαβάστε το story.

Έγκλημα και τιμωρία... Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Κατάρ έριξε βαριά καμπάνα τόσο στον Χουσίν Καρζά όσο και στον Νενέ, οι οποίοι πήραν μέρος σε μία άνευ προηγουμένου κλωτσοπατινάδα κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα Αλ Γκαράφι-Αλ Αράμπι.

Ο Μαροκινός πρώην άσος της Ίντερ τιμωρήθηκε με 10 αγωνιστικές αποκλεισμό καθώς και πρόστιμο 78.000 ευρώ, ενώ η... σούμα για τον πρώην παίκτη της Παρί Σεν Ζερμέν ήταν εννέα αγωνιστικές αποκλεισμός μαζί με πρόστιμο 67.000 ευρώ.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η ποδοσφαιρική σεζόν τελείωσε για αμφότερους τους παίκτες, που έχουν πάντως το δικαίωμα να καταθέσουν έφεση για μείωση της ποινής εντός 15 ημερών.

Υπενθυμίζεται πως οι δύο παίκτες είχαν αποβληθεί σε εκείνο το ματς με κόκκινη κάρτα, όμως αυτό δεν τους εμπόδισε να έρθουν στα χέρια στη συνέχεια, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί γενική σύρραξη εντός αγωνιστικού χώρου.

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ