ΙΤΑΛΙΑ

Βόλτα με τον εγγονό του ο Ρανιέρι

Βόλτα με τον εγγονό του ο Ρανιέρι

Στην πατρίδα του επέστρεψε ο Κλάουντιο Ρανιέρι μετά την απόλυση του από την Λέστερ και το έριξε στις βόλτες με τον εγγονό του.

Το περσινό θαύμα της Λέστερ με την κατάκτηση της Premier League δεν είχε συνέχεια φέτος, αντιθέτως οι "αλεπούδες" βρίσκονται να παλεύουν για την παραμονή τους στην κατηγορία.

Η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε την απομάκρυνση του Κλάουντιο Ρανιέρι από την τεχνική ηγεσία, γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις (όπως αυτή του Ζοζέ Μουρίνιο) στον κόσμο του ποδοσφαίρου, την στεναχώρια του Ιταλού προπονητή αλλά και μια μεγάλη αποζημίωση.

Ο Ρανιέρι πάντως επέστρεψε στην πατρίδα του και το έριξε στις... βόλτες. Μαζί με την κόρη του Κλάουντια και τον εγγονό του πήγαν στον ζωολογικό κήπο της Ρώμης, όπου είχαν την ευκαιρία να δουν τα ζώα που φιλοξενούνται εκεί.

Βόλτα με τον εγγονό του ο Ρανιέρι

Ο Ιταλός τεχνικός έμοιαζε να έχει αφήσει πίσω του την δυσάρεστη εξέλιξη με την απομάκρυνση του από την Λέστερ, ήταν χαμογελαστός και χαλαρός. Και γιατί να μην είναι άλλωστε, αφού το θαύμα της περσινής σεζόν θα μείνει για πάντα στην ιστορία και τα χρήματα της αποζημίωσης είναι ικανά να τον βοηθήσουν να ξεχάσει όσα ακολούθησαν...

Βόλτα με τον εγγονό του ο Ρανιέρι
TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ