ΙΤΑΛΙΑ

Το συγκινητικό μήνυμα του Μπουφόν για την Πάρμα

Το συγκινητικό μήνυμα του Μπουφόν για την Πάρμα

Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν δεν ξεχνάει την Πάρμα και μία ημέρα μετά τον υποβιβασμό της στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα λόγω χρεών έστειλε μήνυμα συμπαράστασης στους ανθρώπους της πρώην ομάδας του.

Οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται. Μπορεί η Πάρμα να μην ανήκει πλέον στην κατηγορία των μεγάλων και λόγω χρεών να είναι αναγκασμένη να ξεκινήσει τον γολγοθά της από τη Serie D ωστόσο ο Τζανλουίτζι Μπουφόν δεν ξέχασε τα έξι χρόνια που πέρασε στους "παρμέντσι", πριν μετακομίσει το 2001 στη Γιουβέντους.

Αυτό το έδειξε μάλιστα με τον πλέον ανάγλυφο τρόπο, εκφράζοντας την ευχη του μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας στο Facebook να επιστρέψουν σύντομα οι "σταυροφόροι" στα μεγαλα σαλόνια του calcio. Αναλυτικά όσα έγραψε ο 37χρονος πορτιέρε της "βέκια σινιόρα" και της εθνικής Ιταλίας:

Το συγκινητικό μήνυμα του Μπουφόν για την Πάρμα

Ο Τζίτζι Μπουφόν φόρεσε τη φανέλα της Πάρμα από το 1995 μέχρι το 2001 και είχε μεγάλες επιτυχίες με τους "παρμέντσι", με κορυφαία την κατάκτηση του Κυπέλλου UEFA το 1999

"Ολοκληρώθηκε χθες η εκατονταετή ιστορια της Πάρμα. Το να εκφράσω για μία ακόμα φορά την αγάπη μου και το δέσιμό μου με το κίτρινο και το μπλε χρώμα της Πάρμα θα είναι πλεονασμός.

Παρόλα αυτά δεν μπορώ να μη σκέφτομαι ξανά και ξανά την πόλη και τους οπαδούς της, θέλω να τους σφίξω το χέρι και να ευχηθώ σε όλους εμάς να ξαναδούμε το ταχύτερο δυνατό τους Ducali στη Serie A!

Σας αγαπώ πολύ και θα σας κουβαλώ για πάντα στην καρδιά μου... Γεια σας σταυροφόροι... τα λέμε σύντομα!!!"

Si è conclusa ieri la storia centenaria del Fc Parma. Esprimere nuovamente l'affetto e la vicinanza ai colori gialloblù...

Posted by Gianluigi Buffon on Tuesday, June 23, 2015
TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ