ΙΤΑΛΙΑ

Το μήνυμα της Κοσέντσα για τους πρόσφυγες

Το μήνυμα της Κοσέντσα για τους πρόσφυγες

Οι οπαδοί της Κοσέντσα βρήκαν έναν εντυπωσιακό τρόπο για να δείξουν την αλληλεγγύη τους στους πρόσφυγες στο πλαίσιο του αγώνα πρωταθλήματος με την Φότζα.

Αυτό θα πει στήριξη και συμπαράσταση σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στη ζωή τους. Επ'ευκαιρίας της εντός έδρας αναμέτρησης με την Φότζα για την Lega Pro, στις εξέδρες του γηπέδου της Κοσέντσα φιλοξενήθηκαν 400 πρόσφυγες και αρκετά μικρά παιδιά, ενώ στις εξέδρες υψώθηκε πανό (στα αγγλικά) που έγραφε "Καλωσήρθατε πρόσφυγες".

"Με τεράστια υπερηφάνεια ανακοινώνουμε πως σήμερα στην εξέδρα Β θα είναι παρόντες 400 πρόσφυγες που εντάχτηκαν στην πρωτοβουλία μας. Στο ίδιο μάλιστα τμήμα της κερκίδας θα είναι παρόντες και αρκετά μικρά παιδιά από οικογένειες της πόλης και πολλοί μαθητές. ΟΧΙ στη βία, ΟΧΙ στο ρατσισμό, ΝΑΙ στην υποστήριξη.

Καλωσήρθατε στην Κοσέντσα", αναφέρει η Κοσέντσα μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της στο Facebook, το οποίο συνοδεύεται και από φωτογραφία με πανό υπέρ των προσφύγων.

Υπενθυμίζεται σε πως αντίστοιχη πρωτοβουλία είχαν προβεί τον περασμένο Αύγουστο και οι οπαδοί της Ντόρτμουντ όταν φιλοξένησαν στις εξέδρες του "Westfalen Stadion" 220 πρόσφυγες, στο πλαίσιο της αναμέτρησης των "κιτρινόμαυρων" με την νορβηγική Οντ Γκρένλαντ για το Europa League.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ