ΙΤΑΛΙΑ

Το δράμα του Μπονούτσι "ραγίζει" καρδιές

Το δράμα του Μπονούτσι "ραγίζει" καρδιές

Ο αμυντικός της εθνικής Ιταλίας, Λεονάρντο Μπονούτσι βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει των αγώνων με Ισπανία και ΠΓΔΜ και μίλησε για το πρόβλημα υγείας του γιου του, ξεσπώντας σε λυγμούς. (VIDEO)

Τα τελευταία χρόνια, ο Ιταλός αμυντικός, Λεονάρντο Μπονούτσι ζει ένα δράμα, καθώς ο 2χρονος γιος του, Ματέο πάσχει από μία σπάνια ασθένεια, η οποία έχει ως αποτέλεσμα να έχει υποβληθεί σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για τις αναμετρήσεις της εθνικής Ιταλίας με Ισπανία (06/10) και ΠΓΔΜ (09/10) ο 29χρονος άσος της Γιουβέντους ερωτήθηκε για το πρόβλημα υγείας του παιδιού του, κι όπως είναι λογικό, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

"Αυτό που συνέβη με έκανε πιο δυνατό. Θέλω να ευχαριστήσω το γιο μου και τη γυναίκα μου γιατί περάσαμε μια πολύ δύσκολη περίοδο και συνεχίζουμε να παλεύουμε μαζί. Μετά το ματς με την Γερμανία στα προημιτελικά του Euro 2016 όταν έχασα το πέναλτι δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Αλλά τώρα συνειδητοποιώ ότι αυτό δεν έχει σημασία. Το σημαντικότερο είναι όταν βάζουν τον γιο σου στο χειρουργείο", ανέφερε αρχικά, ενώ αποκάλυψε πως η κατάσταση της υγείας του Ματέο έχει βελτιωθεί αισθητά: "Όταν νιώθεις καλά στην καρδιά και το μυαλό, τότε μπορείς να αντιμετωπίσεις τα πάντα".

Δείτε το VIDEO:

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ