ΙΤΑΛΙΑ

Τιμωρία σε Γκατούζο για "γαλλικά" σε διαιτητή

BARI, ITALY - SEPTEMBER 24:  Coach Gennaro Gattuso of Palermo reacts during the Serie B match between AS Bari and US Citta di Palermo at Stadio San Nicola on September 24, 2013 in Bari, Italy.  (Photo by Giuseppe Bellini/Getty Images)
BARI, ITALY - SEPTEMBER 24: Coach Gennaro Gattuso of Palermo reacts during the Serie B match between AS Bari and US Citta di Palermo at Stadio San Nicola on September 24, 2013 in Bari, Italy. (Photo by Giuseppe Bellini/Getty Images) GETTY IMAGES

Τζενάρο Γκατούζο και... μπελάδες πάνε μαζί! Διαβάστε για την τιμωρία που επιβλήθηκε στον Ιταλό τεχνικό μετά την "έκρηξή" του στον τελευταίο αγώνα της Πίζα στην Lega Pro.

Ο τελευταίος αγώνας πρωταθλήματος της Πίζα στην Lega Pro, που ήταν το ντέρμπι κόντρα στην Ποντεντέρα, δεν βρήκε νικητή (1-1), βρήκε όμως έναν μεγάλο χαμένο: τον Τζενάρο Γκατούζο.

Ο άλλοτε άσος της Μίλαν και πρώην τεχνικός του ΟΦΗ "τρελάθηκε" με την απόφαση του διαιτητή να μην υποδείξει πέναλτι υπέρ της Πίζα κατά τη διάρκεια του δευτέρου μέρους και αφού διαπληκτίστηκε μαζί του κατόπιν αποχώρησε μόνος του (!) για τα αποδυτήρια (λίγο πριν προλάβει να τον αποβάλλει ο ρέφερι), ωστόσο δεν γλίτωσε την τιμωρία.

Όπώς έγινε σήμερα γνωστό, ο αθλητικός δικαστής Πασκουάλε Μαρίνο, τον τιμώρησε με τρεις αγωνιστικές αποκλεισμό από τους πάγκους καθώς "στο τέλος του αγώνα έβριζε στα αποδυτήρια τον διαιτητή της αναμέτρησης, με τις φράσεις που τις επανέλαβε αρκετές φορές".

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ο Γκατούζο θα επιστρέψει στον πάγκο της ομάδας του μόνο στα play offs, με τον βοηθό του Λουίτζι Ρίτσιο να αναλαμβάνει καθήκοντα πρώτου προπονητή για τους αγώνες που απομένουν για την ολοκλήρωση της κανονικής σεζόν στην Lega Pro.

Η αποχώρηση του Γκατούζο από το ματς στο 1' 12'' του video:

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ