ΙΤΑΛΙΑ

Τελικό η Ρόμα, γκολάρα ο Τοροσίδης

Τελικό η Ρόμα, γκολάρα ο Τοροσίδης

Η Ρόμα είναι αυτή που θα αντιμετωπίσει την Λάτσιο στον τελικό του Coppa Italia, καθώς νίκησε ξανά την Ίντερ, αυτήν την φορά με 3-2. Ανατροπή με Ντέστρο, γκολάρα ο Τοροσίδης (videos)

Με τον Βασίλη Τοροσίδη να πετυχαίνει ένα εξαιρετικό γκολ, η Ρόμα επικράτησε με 3-2 της Ίντερ μέσα στο Μιλάνο, έτσι πέρασε στον τελικό του Coppa Italia με δεύτερη νίκη.

Στον πρώτο ημιτελικό οι "τζαλορόσι" είχαν νικήσει με 2-1 στην Ρώμη, ενώ ντέρμπι της "αιώνιας πόλης" θα είναι ο τελικός, καθώς αντίπαλός της θα είναι η Λάτσιο στο "Ολίμπικο" στις 26 Μαΐου.

Οι "νερατζούρι" προηγήθηκαν με τον Ζόναταν στο 22', αλλά με δύο γκολ του Ματία Ντέστρο έκανε ανατροπή και το 3-1 έκανε ο Βασίλης Τοροσίδης στο 74'.

Ο Έλληνας άσος πέτυχε το δεύτερο γκολ του με την φανέλα της Ρόμα, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Χαντάνοβιτς με εντυπωσιακό σουτ στην κίνηση (από δεξιά στο απέναντι "γάμα"), αφού κοντρόλαρε με το πρόσωπο!

Το γκολ του Τοροσίδη...

Οι γηπεδούχοι απλά κατάφεραν να μειώσουν στο 81ο λεπτό με τον Ρίκι Άλβαρες, αλλά και αυτό δεν συγκίνησε κανέναν, καθώς έπρεπε να πετύχουν 3 γκολ ακόμη.

Σκόρερς: 22' Ζόνατας, 81' Ρίκι Άλβαρες / 55' και 69' Ντέστρο, 74' Τοροσίδης

ΙΝΤΕΡ (3-5-2): Χαντάνοβιτς, Ρανόκια, Σαμουέλ, Ζουάν Ζεζούς, Σανέτι, Κόβατσιτς, Κουζμάνοβιτς (74' Φόρτε), Ζόναταν, Στσελότο (64' Μπενάσι), Ρίκι Άλβαρες, Ρόκι.

ΡΟΜΑ: Στεκέλενμπουργκ, Τοροσίδης, Μαρκίνιος, Καστάν, Μαρκίνιο, Μπράντλεϊ, Ντε Ρόσι, Φλορέντζι (46' Μπαλτζαρέτι), Λαμέλα (76' Ταντέι), Τότι, Ντέστρο (70' Ντοντό).

Ίντερ - Ρόμα 2-3

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ