ΙΤΑΛΙΑ

Τα λόγια παρηγοριάς του Μπουφόν στον Ταμπέρι

Τα λόγια παρηγοριάς του Μπουφόν στον Ταμπέρι

Ο Τζανμάρκο Ταμπέρι τέθηκε νοκ-άουτ από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο λόγω τραυματισμού και ο Τζανλουίτζι Μπουφόν έσπευσε να δώσει κουράγιο στον Ιταλό άλτη του ύψους μέσω μηνύματος του στο Instagram.

Η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον Τζανμάρκο Ταμπέρι, καθώς ενώ έδειχνε έτοιμος να διεκδικήσει ακόμα και χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες όντας σε πολύ μεγάλη φόρμα, υπέστη ρήξη συνδέσμων αστραγάλου στην προσπάθεια του να σπάσει το ρεκόρ Ιταλίας στο άλμα εις ύψος και έτσι δεν θα μπει στο αεροπλάνο με τελικό προορισμό το Ρίο.

Η είδηση του τραυματισμού του προκάλεσε σοκ στον αθλητικό κόσμο της Ιταλίας και ευαισθητοποίησε και τον Τζανλουίτζι Μπουφόν, ο οποίος μία ημέρα μετά το άσχημο μαντάτο έστειλε μήνυμα συμπαράστασης στον συμπατριώτη του.

"Γνωρίζω την πικρή γεύση της ήττας. Ξέρει τι σημαίνει να δουλεύεις, να παλεύεις, να ιδρώνεις για να πραγματοποιήσεις ένα όνειρο. Έχω μόλις βιώσει συγκεκριμένα συναισθήματα και θυμάμαι καλά τη χαμένη μου συμμετοχή στο Euro 2000 εξαιτίας τραυματισμού.

Όλες οι πιθανές λέξεις παρηγοριάς είναι μόνο για την περίσταση. Έτσι είναι όμως ο αθλητισμός και η ζωή αυτή την εποχή μας μας δείχνει πολύ μεγαλύτερα δράματα και τραγωδίες.

Ακόμα και για αυτό οι πρωταθλητές δεν παραδίδονται. Πέφτουν και σηκώνονται ξανά. Καλή δύναμη Τζανμάρκο Ταμπέρι", ήταν το μήνυμα του γκολκίπερ της Γιουβέντους και της εθνικής Ιταλίας, που το δημοσίευσε μέσω των λογαριασμών του στα social media (Facebook, Twitter, Instagram).

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ