ΙΤΑΛΙΑ

Super θέαμα με Τότι και Τζόκοβιτς!

Super θέαμα με Τότι και Τζόκοβιτς!

Οι παίκτες της Ρόμα, καθοδηγούμενοι από τον Φραντσέσκο Τότι, δοκίμασαν τις δυνάμεις τους στο τένις για άκρως συγκινητικό σκοπό. "Δάσκαλοί" τους οι Νόβακ Τζόκοβιτς και Κάρολαϊν Βοσνιάκι (VIDEOS).

Το φετινό τουρνουά "Tennis with Stars" που έλαβε χώρα στο "Parco del Foro Italico" της Ρώμης για φιλανθρωπικούς σκοπούς (το ίδρυμα Roma Cares βοηθάει παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας) θα μείνει σίγουρα για πολλά χρόνια χαραγμένο στη μνήμη όσων είχαν την τύχη να το παρακολουθήσουν.

Και αυτό γιατί στο χωμάτινο κορτ του "Stadio Pietrangeli" εμφανίστηκαν δύο κορυφαία ονόματα του παγκοσμίου τένις, ο Νόβακ Τζόκοβιτς και η Κάρολαϊν Βοσνιάκι, οι οποίοι ωστόσο δεν ήταν μόνοι τους αλλά είχαν και "εκλεκτή" παρέα (πέρα από τους συναθλητές τους Μόνακο και Πένετα) από μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Ρόμα.

Super θέαμα με Τότι και Τζόκοβιτς!

Ο αρχηγός Φραντσέσκο Τότι αλλά και οι Ντε Ρόσι, Φλορέντσι, Ναϊνγκολάν, Ιτούρμπε, Λιάιτς, Άσλεϊ Κόουλ δήλωσαν "παρών", με την πιο ενδιαφέρουσα κόντρα να είναι αυτή μεταξύ των ζευγαριών Τζοκοβιτς-Τότι απέναντι σε Βοσνιάκι-Φλορέντσι.

Super θέαμα με Τότι και Τζόκοβιτς!

"Δεν χρειάζεται να κάνω τίποτα, κάνει τα πάντα ο Φραντσέσκο. Δεν χάνει ούτε μία μπάλα", αστειεύτηκε κάποια στιγμή στον αγώνα ο "Νόλε" ο οποίος είχε μία ατάκα και για τον Φλορέντσι: "Έχεις ξαναπαίξει εδώ για τα προκριματικά των Internazionali, έτσι δεν είναι;"

Τότι και Τζόκοβιτς κόντρα σε Φλορέντσι και Βοσνιάκι

Τότι και Ντε Ρόσι κόντρα σε Φλορέντσι και Ναϊνγκολάν

Ο Ντε Ρόσι ανταλλάσει μπαλιές με τον γιο του Τότι

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ