ΙΤΑΛΙΑ

Στην Lega Pro η Κατάνια

Στην Lega Pro η Κατάνια

Από την τρίτη κατηγορία θα ξεκινήσει την προσπάθειά της αυτή τη σεζόν η Κατάνια, με την ομάδα της Σικελίας να υποβιβάζετα οριστικά ελέω του σκανδάλου με τους στημένους αγώνες που είχε για πρωταγωνιστή τον πρόεδρό της.

Μετά την ομολογία -ενώπιον της δικαιοσύνης- του Αντόνιο Πουλβιρέντι πως έστησε πέντε αγώνες της Κατάνια για να την κρατήσει πέρυσι στη Serie B όλα έδειχναν πως η ομάδα της Σικελίας θα αποχαιρετούσε την κατηγορία και έτσι έγινε.

Ο αθλητικός δικαστής της ιταλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας αποφάσισε οριστικά τον υποβιβασμό της Κατάνια στην Lega Pro ενώ οι "ελεφάντι" είναι αναγκασμένοι να ξεκινήσουν στο νέο πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας έχοντας 12 βαθμούς ποινής.

Όσον αφορά στον πρώην πρόεδρο του συλλόγου, Αντόνιο Πουλβιρέντι, τιμωρήθηκε με πέντε χρόνια αποκλεισμό από κάθε αθλητική δραστηριότητα ενώ του επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 300.000 ευρώ.

Στην Lega Pro η Κατάνια

Σημειώνεται πως το δικαστήριο αποφάσισε επίσης τον υποβιβασμό στη Serie D για τις Τεράνο και Σαβόνα γιατί "έστησαν" το μεταξύ τους ματς που ήταν για την τελευταία αγωνιστική της Lega Pro και στο οποίο η Τεράνο πανηγύριζε την άνοδο στη Serie B με νίκη στην έδρα της Σαβόνα.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ