ΙΤΑΛΙΑ

Στα ημιτελικά του κυπέλλου η Λάτσιο

Στα ημιτελικά του κυπέλλου η Λάτσιο

Η Λάτσιο έγινε η πρώτη ομάδα που προκρίνεται στην ημιτελική φάση του Coppa Italia, μετά από τη νίκη της με 1-0 επί της Φιορεντίνα στο "Ολίμπικο".

Ένα γκολ ήταν αρκετό για τη Λάτσιο, η οποία έγινε η πρώτη ομάδα που προκρίνεται στα ημιτελικά του Coppa Italia. Η νίκη με 1-0 στο "Ολίμπικο" επί της Φιορεντίνα προήλθε όσο δύσκολα υποδηλώνει το τελικό σκορ, με τους "λατσιάλι" να παίζουν ουσιαστικά μόνο σε ένα ημίχρονο και στη συνέχεια να περιμένουν το τελευταίο σφύριγμα της λήξης.

Μόλις στο 5ο λεπτό ο Σέναντ Λούλιτς άνοιξε το σκορ από κοντά για τους γηπεδούχους, που στη συνέχεια είχαν ακόμα δύο πολύ καλές ευκαιρίες. Ο Στέφανο Πιόλι έριξε τους Χιοβάνι Σιμεόνε και Βαλεντέν Ισερίκ στο 2ο μέρος, με συνέπεια να αποκτήσει μεγαλύτερη επιθετική παρουσία, αν και δεν απείλησε αρκετά τον Τόμα Στρακόσα.

Το 1-0 παρέμεινε μέχρι τέλους και η περσινή φιναλίστ του θεσμού περιμένει τον αυριανό νικητή στο Μίλαν - Ίντερ για να μάθει τον αντίπαλό της στους διπλούς ημιτελικούς.

ΛΑΤΣΙΟ: Στρακόσα, Μπάστος, Ντε Φράι, Ράντου, Μπάστα, Παρόλο, Λούκας, Μιλίνκοβιτς Σάβιτς (87' Αλμπέρτο), Λούλιτς, Άντερσον (59' Λουκακού), Καϊσέδο (26' Ιμόμπιλε)

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Ντραγκόβσκι, Μιλένκοβιτς, Ούγκο, Αστόρι, Γκασπάρ (73' Ντίας), Μπενάσι (46' Ισερίκ), Σάντσες, Βερτού, Κιέζα, Σαπονάρα (46' Σιμεόνε), Μπαμπακά

Τα αποτελέσματα των προημιτελικών:

Τρίτη 26/12

Λάτσιο - Φιορεντίνα 1-0 (5' Λούλιτς)

Τετάρτη 27/12

Μίλαν - Ίντερ (21:45)

Τρίτη 02/01

Νάπολι - Αταλάντα (21:45)

Τετάρτη 03/01

Γιουβέντους - Τορίνο (21:45)

Λάτσιο - Φιορεντίνα 1-0

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ