ΙΤΑΛΙΑ

Στα 50 εκατομμύρια η νέα πρόταση της Νάπολι για Ικάρντι

Στα 50 εκατομμύρια η νέα πρόταση της Νάπολι για Ικάρντι

Μετά την απόρριψη της πρώτης πρότασης της η Νάπολι επανήλθε με νέα βελτιωμένη δίνοντας 50 εκατομμύρια ευρώ στην Ίντερ για την απόκτηση του Ικάρντι. Αρνητικοί οι "νερατζούρι"

Στο στόχαστρο πολλών ομάδων βρίσκεται ο Μάουρο Ικάρντι με τον επιθετικό της Ίντερ να έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον συλλόγων τόσο από την Ιταλία όσο και από το εξωτερικό. Στα 23του χρόνια ο Αργεντινός στράικερ έχει προσεγγίσει πολλούς μνηστήρες παρά τις διαβεβαιώσεις της διοίκησης των νερατζούρι ότι δεν πωλείται.

Καλύτερο παράδειγμα αποτελεί η Νάπολι. Έχοντας γεμάτα ταμεία η ομάδα του ιταλικού Νότου θέλει να κάνει δικό της τον παίκτη και το δείχνει με κάθε τρόπο.

Τη Δευτέρα έκανε πρόταση 40 εκατομμυρίων ευρώ η οποία απορρίφθηκε από την Ιντέρ, ωστόσο πριν περάσουν 24 ώρες επανήλθε με νέα βελτιωμένη πρόταση. Συνολικά, αυτή φτάνει στα 50 εκατομμύρια ευρώ από τα οποία τα 45 θα δοθούν άμεσα και τα υπόλοιπα πέντε εάν επιτευχθούν κάποιοι στόχοι. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εκπρόσωποι του Ικάρντι έχουν συναντηθεί με τη διοίκηση της Νάπολι και φέρονται να τα έχουν βρει για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με συνολικές απολαβές 6,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Την ίδια ώρα η διοίκηση της Ίντερ συνεχίζει να επιμένει ότι ο παίκτης δεν είναι προς πώληση και ότι θα ξεκινήσει διαπραγματεύσεις μαζί του για ένα νέο συμβόλαιο άμεσα.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ