ΙΤΑΛΙΑ

Σόουζα: "Δεν είχαμε τελική προσπάθεια και λόγω ικανότητας ΠΑΟΚ"

Σόουζα: "Δεν είχαμε τελική προσπάθεια και λόγω ικανότητας ΠΑΟΚ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πάουλο Σόουζα παρέθεσε συνέντευξη Τύπου και έμμεσα εκθείασε την καλή ανασταλτική λειτουργία του ΠΑΟΚ στο ματς της Πέμπτης (15/09).

Το ντέρμπι με τη Ρόμα είναι μπροστά για τη Φιορεντίνα και με αφορμή την επικείμενη αναμέτρηση με τους "τζαλορόσι" ο Πάουλο Σόουζα παρέθεσε στη συνέντευξη Τύπου στην οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, για το παιχνίδι της Πέμπτης κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε και στην αδυναμία της ομάδας του να σκοράρει, αποδίδοντάς την σε ένα βαθμό στην ικανότητα του ΠΑΟΚ να αμύνεται σωστά.

"Για να σκοράρεις πρέπει να δημιουργείς ευκαιρίες και στη Θεσσαλονίκη κάναμε κάποιες. Όμως, στην τελευταία πάσα ή σέντρα δεν κάναμε το καλύτερο. Είχαμε αρκετούς παίκτες στην επίθεση, δυστυχώς όμως και λόγω της ικανότητας του ΠΑΟΚ υπήρχε πάντα κάποιος να μαρκάρει", τόνισε ο Σόουζα και πρόσθεσε: "Θα πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά στην ανάπτυξη και από τα άκρα και από τον άξονα".

Τέλος, τόνισε ότι θα επιμείνει στο σχήμα με δύο επιθετικούς (ίσως και κόντρα στη Ρόμα) γιατί η παρουσία του Μπαμπακάρ δίπλα στον Κάλινιτς "δίνει περισσότερο βάρος και βάθος στην αντίπαλη περιοχή".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ