ΙΤΑΛΙΑ

Σκόρερ ξανά ο Οικονόμου

Σκόρερ ξανά ο Οικονόμου

Ο Μάριος Οικονόμου σκόραρε και πάλι για την Μπολόνια, ανοίγοντας τον δρόμο για την σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Λατίνα (video)

Η ανάσταση της Μπολόνια έχει πρωταγωνιστή τον Μάριο Οικονόμου, ο οποίος στην 4η συμμετοχή του πέτυχε το δεύτερο γκολ του, ανοίγοντας το σκορ στην σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της Λατίνα.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός προωθήθηκε σε εκτέλεση κόρνερ, όσο και αν τον τραβούσε ο αντίπαλος που τον μάρκαρε δεν κατάφερε να τον σταματήσει και ο Marios με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι άνοιξε το σκορ στο 13'.

Ο Φράνκο Σουκουλίνι έκανε το 0-2 στο 43' και η Λατίνα απλά μείωσε με τον Σφορτζίνι στο 64', γκολ που είναι το πρώτο που δέχεται με τον Οικονόμου στο γήπεδο η Μπολόνια!

Θυμίζουμε πως ο 22άχρονος άσος είχε κάνει το ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Τερνάνα, πέρασε ως αλλαγή στο ματς, πέτυχε το πρώτο του γκολ γενικά στην επαγγελματική του καριέρα και χάρισε στην ομάδα το "διπλό".

Από τότε παίζει πάντα βασικός. Στα τρία επόμενα ματς η Μπολόνια νίκησε 1-0 την Τσιταντέλα, έμεινε στο 0-0 με την Βιντσέντζα (εκτός) και σήμερα νίκησε στην έδρα της Λατίνα.

Super ξεκίνημα για Οικονόμου δηλαδή, καθώς έχει πετύχει 2 γκολ σε 4 ματς (καλύτερα και από τον συνονόματό του... Μάριο Μπαλοτέλι!) και η ομάδα με αυτόν στην άμυνα έχει δεχτεί μόνο ένα γκολ και αυτό χωρίς να στοιχίσει καθόλου.

Πορεία ανόδου πλέον για την Μπολόνια που απέχει έναν βαθμό από την κορυφή της Serie B και έτσι η γκρίνια και η πίεση έχουν υποχωρήσει.

Το γκολ του Μάριου Οικονόμου

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ