ΙΤΑΛΙΑ

Σκάλα: "Η Πάρμα δεν θα εξαφανιστεί ποτέ"

PARMA, ITALY - OCTOBER 13:  Nervio Scala, head coach of Gialloblu Parma looks on during the match between Gialloblu Parma and Crociati Parma for the Parma FC 100 Year Anniversary celebration at Stadio Ennio Tardini on October 13, 2013 in Parma, Italy.  (Photo by Dino Panato/Getty Images)
PARMA, ITALY - OCTOBER 13: Nervio Scala, head coach of Gialloblu Parma looks on during the match between Gialloblu Parma and Crociati Parma for the Parma FC 100 Year Anniversary celebration at Stadio Ennio Tardini on October 13, 2013 in Parma, Italy. (Photo by Dino Panato/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο Νέβιο Σκάλα έδωσε την πρώτη του συνέντευξη Τύπου ως πρόεδρος της Πάρμα και σε αυτήν τόνισε πως θα δουλέψει προκριμένου να δώσει χαρά στον κόσμο των "παρμέντσι".

Τη δεκαετία του '90 ήταν ο προπονητής που βρέθηκε στο τιμόνι της Πάρμα και την οδήγησε σε μεγάλες επιτυχίες σε Ιταλία και Ευρώπη, δύο δεκαετίες αργότερα επιστρέφει στην αγαπημένη του Πάρμα αλλά αυτή τη φορά υπό εντελώς διαφορετικές συνθήκες και με άλλο πόστο.

Ο Νέβιο Σκάλα είναι επίσημα από την Τρίτη (30/6) ο νέος πρόεδρος της ομάδας που έχει πλέον την ονομασία Parma Calcio 2013 (άλλαξε ονομασία καθώς λόγω χρεών έπεσε στη Serie D) Κκαι στις πρώτες του δηλώσεις ξεκαθάρισε πως θα επιδιώξει για να ξαναφέρει τους "σταυροφόρους" στο δρόμο των επιτυχιών.

"Η Πάρμα δεν εξαφανίστηκε και δεν θα εξαφανιστεί ποτέ. Έχω την τύχη να έχω επιλεχτεί από ένα σημαντικό γκρουπ ανθρώπων. Έχω μελετήσει το νέο ρόλο και ελπίζω να σταθώ στο ύψος των περιστάσεων.

Αυτή τη στιγμή είμαι συγκινημένος αλλά παράλληλα αισθάνομαι και την ευθύνη που έχω. Η αγάπη απέναντι σε αυτή την πόλη και σε αυτό τον κόσμο είναι μεγάλη: οι ερωτευμένοι αναλαμβάνουν δράσεις λειτουργώντας με την καρδιά τους.

Σκάλα: "Η Πάρμα δεν θα εξαφανιστεί ποτέ"

Για μένα θα είναι μία νέα περιπέτεια και έχω μεγάλα κίνητρα", τόνισε ο 67χρονος πρώην ποδοσφαιριστής και προπονητής, και συμπληρωσε: "Μόλις γεννηθήκαμε, από σήμερα θα δουλέψουμε για να δημιουργήσουμε σταθερές βάσεις.

Ξεκινάμε από μία κατηγορία που δεν είναι ανταγωνιστική για την Πάρμα. Θα κάνουμε ό,τι περνάμε από το χέρι για να κάνουμε ευτυχισμένους τους οπαδούς μας".

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ