ΙΤΑΛΙΑ

Σε ρυθμό Χόντα η Μίλαν!

Σε ρυθμό Χόντα η Μίλαν!

Η Μίλαν με τα γκολ των Χόντα και Λουίζ Αντριάνο νίκησε - στο πρώτο επίσημό της ματς - με 2-0 την Περούτζια και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο του Coppa Italia. (VIDEO)

Με το δεξί έκανε το επίσημο ντεμπούτο του στον πάγκο της Μίλαν, ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς. Οι "ροσονέρι" χάρη στα γκολ του (κορυφαίου) Χόντα και του Λουίζ Αντριάνο δεν άφησαν καμία ελπίδα στην Περούτζια, η οποία έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές στο δεύτερο ημίχρονο.

Η Μίλαν ξεκίνησε πιο δυνατά με τον Χόντα να χάνει την πρώτη ευκαιρία, μόλις στο 4ο λεπτό και να βρίσκει δίχτυα με τον Ιάπωνα, σκόρερ, στο 10ο.

Ο Χόντα συνέχιζε να κάνει ο,τι θέλει στον αγωνιστικό χώρο, με τους "ροσονέρι" να είναι εμφανώς ανώτεροι των αντιπάλων τους.

Και στο 28' ήρθε το δεύτερο γκολ για τη Μίλαν με σκόρερ το Βραζιλιάνο επιθετικό, Λουίζ Αντριάνο, μεταγραφικό απόκτημα της ιταλικής ομάδας, κατά την τρέχουσα περίοδο.

Οι "ροσονέρι" είχαν ευκαιρία να διευρύνουν το σκορ πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, με πρωταγωνιστή τον Μπάκα, ωστόσο δεν τα κατάφεραν.

Με την έναρξη του δευτέρου, ο Ντε Σίλιο έχασε σπουδαία ευκαιρία, ενώ τα πράγματα έγιναν χειρότερα για την Περούτζια με την αποβολή του Λανφατζάμε, στο 65ό λεπτό.

Με εξαίρεση την ευκαιρία του Λουίζ Αντριάνο στο 79ο λεπτό, το δεύτερο ημίχρονο ήταν υποτονικό με τους ποδοσφαιριστές του Σίνισα Μιχάιλοβιτς να "κατεβάζουν" ρυθμούς.

ΜΙΛΑΝ: Ντιέγκο Λόπεθ, Ντε Σίλιο, Έλι, Ρομανιόλι, Αντονέλι, Μπερτολάτσι, Ντε Γιονγκ, Μποναβεντούρα (75' Πόλι), Χόντα (70' Μενέζ), Λουίζ Αντριάνο (81' Τσέρτσι), Μπάκα

ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ: Ροζάτι, Ντελ Πρέτε, Βόλτα, Μαντσίνι, Ρόσι, Ρίτσο, Σαλιφού, Φαμπίνιο (54' Σπινατσόλα), Ντι Κάρμινε (46' Αλχασάν), Λανφατζάμε, Αρντεμάνι

Εξάλλου, η Κιέβο έχασε με 1-0 στο "Μπεντεγκόντι" από τη Σαλερνιτάνα στην παράταση (κ.α. 0-0) και αποκλείστηκε από την συνέχεια του θεσμού πάρα πολύ πρόωρα!

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ