ΙΤΑΛΙΑ

Προβάδισμα τελικού η Γιουβέντους

Προβάδισμα τελικού η Γιουβέντους

Με δύο πέναλτι του Ντιμπάλα και τον Ιγκουαΐν να σκοράρει ξανά κόντρα στην πρώην ομάδα του, η Γιουβέντους νίκησε 3-1 τη Νάπολι στον πρώτο ημιτελικό του Coppa Italia

Η Γιουβέντους νίκησε 3-1 τη Νάπολι στο Τορίνο, στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό του Coppa Italia, έτσι απέκτησε σημαντικό προβάδισμα για πρόκριση στον τελικό.

Οι "παρτενοπέι" μάλιστα άνοιξαν το σκορ στο 36' με τον Χοσέ Μαρία Καγιεχόν, αλλά ήρθε η ανατροπή στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου χάρη στους Αργεντινούς.

Ο Πάουλο Ντιμπάλα ισοφάρισε με πέναλτι στο 47', την ανατροπή ολοκλήρωσε ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν στο 64', σκοράροντας ξανά κόντρα στην πρώην ομάδα του (πάλι δεν πανηγύρισε), ενώ το τελικό 3-1 έκανε και πέναλτι με πέναλτι ο Ντιμπάλα στο 69'.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (3-4-3): Νέτο, Μπαρτζάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Κεντίρα, Πιάνιτς, Λίχτσταϊνερ (46' Κουαδράδο), Ασαμόα (73' Αλέξ Σάντρο), Ντιμπάλα (84' Πιάτσα), Μάντζουκιτς, Ιγκουαΐν.

ΝΑΠΟΛΙ: Ρέινα, Μάτζο, Αλμπιόλ, Κουλιμπαλί, Στρίνιτς, Ντιαουαρά, Ρογκ (83' Παβολέτι), Χάμσικ (57' Ζελίνσκι), Καγιεχόν, Ινσίνιε, Μίλικ (61' Μέρτενς).

Τα πρώτα ματς των ημιτελικών:

Τρίτη

Γιουβέντους - Νάπολι 3-1 (47' πέν. και 69' πέν. Ντιμπάλα, 64' Ιγκουαΐν / 36' Καγιεχόν)

Τετάρτη

Λάτσιο - Ρόμα (21:45)

*οι ρεβάνς στις 5/4

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ