ΙΤΑΛΙΑ

Προσωρινά Ντι Μπιάτζιο στον πάγκο της εθνικής Ιταλίας

Προσωρινά Ντι Μπιάτζιο στον πάγκο της εθνικής Ιταλίας
AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Ο Λουίτζι ντι Μπιάτζιο θα καθοδηγήσει την εθνική Ιταλίας για τα δύο δυνατά φιλικά με Αργεντινή και Αγγλία τον Μάρτιο, σε ρόλο προσωρινού ομοσπονδιακού προπονητή.

Ο Λουίτζι ντι Μπιάτζιο θα αναλάβει ρόλο υπηρεσιακού ομοσπονδιακού τεχνικού στην εθνική Ιταλίας, για τις φιλικές υποχρεώσεις με Αργεντινή και Αγγλία τον επόμενο μήνα.

Μετά από την απόλυση του Τζιαν Πιέρο Βεντούρα, εξαιτίας του αποκλεισμού της "σκουάντρα ατζούρα" από τα playoffs του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, και την παραίτηση του προέδρου της ομοσπονδίας, Κάρλο Ταβέκιο, το κενό στην άκρη του πάγκου δεν έχει αναπληρωθεί.

Ο 46χρονος Ντι Μπιάτζιο εργάζεται ως προπονητής της εθνικής κ-21 της χώρας και θα καθίσει στην άκρη του πάγκου στο παιχνίδι με την "αλμπισελέστε" στις 23 Μαρτίου στο Μάντσεστερ και με τα "λιοντάρια" στις 27 Μαρτίου στο "Γουέμπλεϊ".

"Προς στιγμήν, ο Τζίτζι αποτελεί προπονητή της κ-21 και υπηρεσιακός τεχνικός της αντρικής ομάδας επίσης. Τα πιο σημαντικά πράγματα είναι τα επόμενα παιχνίδια και να βρούμε νέο προπονητή", δήλωσε ο επίσης προσωρινός επικεφαλής της ομοσπονδίας, Αλεσάντρο Κοστακούρτα.

Photo credits: AP Photo/Matthias Schrader

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ