ΙΤΑΛΙΑ

Πρόκριση με Ιγκουαΐν στη Νάπολι η Γιουβέντους

Πρόκριση με Ιγκουαΐν στη Νάπολι η Γιουβέντους

Ο Ιγκουαΐν έδωσε δύο φορές προβάδισμα στη Γιουβέντους στο άλλοτε σπίτι του... "San Paolo", η Νάπολι όμως επικράτησε 3-2, αλλά η "Γιούβε" πήρε την πρόκριση στον τελικό του Coppa Italia

Με πρωταγωνιστή τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν η Γιουβέντους πήρε την πρόκριση στον τελικό του Coppa Italia, παρά τη νίκη της Νάπολι με 3-2.

Οι "μπιανκονέρι" είχαν επικρατήσει 3-1 στο Τορίνο, έτσι έπρεπε να δεχτούν άλλα δύο γκολ για να αποκλειστούν και θα είναι αυτοί που θα αντιμετωπίσουν τη Λάτσιο στον τελικό της Ρώμης στις 2 Ιουνίου.

Στην δεύτερή του εμφάνιση στο "San Paolo" ως αντίπαλος, ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν σκόραρε δύο φορές, δίνοντας ισάριθμες το προβάδισμα στη "Γιούβε".

Ο Χάμσικ απάντησε την πρώτη φορά στο 53', ο Μέρτενς την δεύτερη στο 61' και ο Ινσίνιε ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 67', αλλά αυτό ήταν αρκετό για τους "παρτενοπέι".

Η Γιουβέντους θα παίξει στον τελικό για 17η φορά στην ιστορία της (έφτασε τη Ρόμα) και έχει ευκαιρία να κάνει νταμπλ για τρίτη σερί χρονιά, ενώ έχει 11 τρόπαια. Όσον αφορά στη Λάτσιο, έχει 6 τρόπαια σε 8 τελικούς.

photo: Juventus FC twitter

ΝΑΠΟΛΙ: Ρέινα, Ίσαϊ, Κίρικες, Κουλιμπαλί, Γκουλάμ, Ντιαουαρά, Ζελίνσκι (82' Αλάν), Χάμσικ (75' Παβολέτι), Καγιεχόν, Ινσίνιε, Μίλικ (61' Μέρτενς).

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Νέτο, Ντάνι Άλβες, Μπονούτσι, Μπενατιά, Αλέξ Σάντρο, Κεντίρα, Ρινκόν (70' Πιάνιτς), Κουαδράδο, Στουράρο (86' Λεμινά), Ντιμπάλα (76' Μπαρτζάλι), Ιγκουαΐν.

Οι ρεβάνς των ημιτελικών:

Τρίτη

Ρόμα - Λάτσιο 3-2 (43' Ελ Σααραουί, 66' και 90' Σαλάχ / 37' Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, 56' Ιμόμπιλε) [0-2]

Τετάρτη

Νάπολι - Γιουβέντους 3-2 (53' Χάμσικ, 61' Μέρτενς, 67' Ινσίνιε / 32' και 58' Ιγκουαΐν) [1-3]

*σε αγκύλη το αποτέλεσμα του πρώτου ματς

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ