ΙΤΑΛΙΑ

Πουλούσε ομπρέλες αντί να παίξει στη Serie B!

 Πουλούσε ομπρέλες αντί να παίξει στη Serie B!

H απίστευτη ιστορία του 17χρονου Σενεγαλέζου, Μπούμπα που έπεσε θύμα επιτήδειου μάνατζερ. Του υποσχέθηκαν συμβόλαιο στην Κάρπι (Serie B) και βρέθηκε να πουλάει ομπρέλες στη Γένοβα για να επιβιώσει. Λίγο πριν απελαθεί, έγινε το θαύμα (video)!

Ο Μπούμπα είναι ένα ακόμη παιδί από την Αφρική που ονειρεύεται να παίξει ποδόσφαιρο στην Ιταλία.

Ο Σενεγαλέζος με την βοήθεια της μητέρας του εγκατέλειψε το Ντακάρ προκειμένου να δοκιμαστεί από την ιταλική Κάρπι.

Ένας ατζέντης από την γειτονική χώρα, ο οποίος αποδείχθηκε απατεώνας του υποσχέθηκε πως ο νεοφώτιστος σύλλογος στη Serie B θα του δώσει την ευκαιρία να μετρήσει τις δυνάμεις του.

Η μητέρα του 17χρονου ποδοσφαιριστή με αιματηρές οικονομίες κατόρθωσε να συγκεντρώσει το ποσό που αξίωνε ο μάνατζερ αλλά και να καλύψει το εισιτήριο του Μπούμπα προκειμένου να πετάξει στην... γη της επαγγελίας.

Έτσι τουλάχιστον πίστεψε ο πιτσιρικάς. Ήταν Πέμπτη 13 Ιουνίου. Στο αεροδρόμιο Μαλπένσα του Μιλάνο δεν τον περίμενε κανείς, ενώ ο αριθμός τηλεφώνου που του είχε δώσει ο μάνατζερ ήταν λανθασμένος.

"Υπήρχε ένας τηλέφωνο. Προσπάθησα πολλές φορές να επικοινωνήσω αλλά ήταν απενεργοποιημένο. Ένιωθα πως τα πάντα είχα καταρρεύσει μπροστά μου".

Ο Μπούμπα με την βοήθεια ενός συμπατριώτη του βρέθηκε στη Γένοβα όπου πουλούσε ομπρέλες σε περαστικούς για να επιβιώσει. Η οδύσσεια του δεν είχε τέλος καθώς συνελήφθη από τους καραμπινιέρι.

 Πουλούσε ομπρέλες αντί να παίξει στη Serie B!

Όχι μόνο ποδόσφαιρο δεν έπαιξε αλλά επρόκειτο να απελαθεί. "Πέρασαν πέντε μήνες όπου τους έλεγα πως ήρθα στην Ιταλία για να παίξω στην Serie B, αλλά κανείς δεν με πίστευε.

Θέλω να επιστρέψω στον αγωνιστικό χώρο και να δείξω τι μπορώ να κάνω. Με έχει δει κάποιος σκάουτερ όταν έπαιζα στο Ντακάρ και μου υποσχέθηκε πως θα δοκιμαστώ στην Ιταλία.

Ήταν ένα όνειρο που θα γινόταν πραγματικότητα. Η μαμά μου συγκέντρωσε τα απαιτούμενα χρήματα και μου εξασφάλισε visa. Ήταν μεγάλη υπόθεση αυτό για την οικογένεια μου", τονίζει ο Μπούμπα.

Οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν δεν τον πίστεψαν. Σε αυτό το σημείο εμφανίστηκε, ως από μηχανής... θεά η δικηγόρος Αλεσάντρα Μπαλερίνι.

 Πουλούσε ομπρέλες αντί να παίξει στη Serie B!

Η τελευταία επικοινώνησε με την διοίκηση της Κάρπι προκειμένου να εξηγήσει στους ανθρώπους της ιταλικής ομάδας τι είχε συμβεί.

"Δεν γνωρίζαμε ότι είχε έρθει το παιδί στην Ιταλία. Τα χαρτιά ήταν έτοιμα. Θα πληρώναμε για το ταξίδι όμως κανείς δεν μας ενημέρωσε. Νομίζαμε πως δεν θα ερχόταν", τόνισε στην "La Repubblica", ο Ροπέρτο Κανέπα, τιμ μάνατζερ της Κάρπι.

"Ποτέ δεν εγκατέλειψα την προσπάθεια. Έκανα προπονήσεις. Έτρεχα στην πόλη το βράδυ και έπαιζα ποδόσφαιρο με τους συμπατριώτες μου. Παρότι ένιωθα λίγο φόβο δεν έπαιζα πολύ. Πέρασα δύσκολα", δηλώνει συγκινημένος ο πρωταγωνιστής της ιστορίας μας.

Χάρη στην παρέμβαση της δραστήριας δικηγόρου, ο Μπούμπα έχει την ευκαιρία να κάνει καριέρα ως φορ στην Κάρπι αποδεικνύοντας πως ο τολμών στο τέλος νικά.

Δείτε ένα σχετικό video με την απίστευτη ιστορία του Μπούμπα


TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ