ΙΤΑΛΙΑ

"Πιο ακριβός από Μέσι και Κριστιάνο ο Πογκμπά"

"Πιο ακριβός από Μέσι και Κριστιάνο ο Πογκμπά"

Ο διάσημος μάνατζερ Μίνο Ραϊόλα τόνισε πως ο Πολ Πογκμπά είναι ο ποδοσφαιριστής με τη μεγαλύτερη αξία στην αγορά αυτή τη στιγμή και άφησε να εννοηθεί πως κανείς δεν μπορεί να ξέρει πού θα είναι μετά το καλοκαίρι.

Ο διάσημος μάνατζερ Μίνο Ραϊόλα τόνισε πως ο Πολ Πογκμπά είναι ο παίκτης με τη μεγαλύτερη αξία στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο αυτή τη στιγμή και άφησε να εννοηθεί πως κανείς δεν μπορεί να ξέρει πού θα είναι μετά το καλοκαίρι.

"Ο Πολ είναι ο πιο ακριβός από όλους: κοστίζει περισσότερο από τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Μέσι. Υπάρχουν ελάχιστες ομάδες στον κόσμο που έχουν την οικονομική δυνατότητα να τον αποκτήσουν.

Εάν έβγαινε σήμερα στην αγορά θα ήταν ο πιο ακριβός ποδοσφαιριστής στον κόσμο. Είμαι χαρούμενος για το ενδιαφέρον που υπάρχει για τον πελάτη μου", δήλωσε ο Ραϊόλα σε συνέντευξή του στη "Daily Mail", η οποία έρχεται μία ημέρα μετά τη δήλωση του Μάσιμο Αλέγκρι πως "ο Πογκμπά αξίζει 100 εκατομμύρια ευρώ".

"Πιο ακριβός από Μέσι και Κριστιάνο ο Πογκμπά"

"Υπάρχουν μόνο οκτώ ομάδες που μπορούν να τον κάνουν δικό τους. Είμαι πεπεισμένος πως αυτές οι ομάδες θα δώσουν μάχη για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Θα παραμείνει σίγουρα στη Γιουβέντους μέχρι το τέλος της σεζόν, μετά θα δούμε. Δεν μπορώ να προβλέψω το μέλλον", κατέληξε με νόημα.

Ο Πογκμπα "χαζεύει" τέσσερις παίκτες της Κιέβο Βερόνα:

Αλέγκρι: "Απλά εκπληκτικός ο Πογκμπά"

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ