ΙΤΑΛΙΑ

Όταν ο Μπαλοτέλι συνάντησε τον Μπάτζιο

Όταν ο Μπαλοτέλι συνάντησε τον Μπάτζιο

Ο Ρομπέρτο Μπάτζιο επεδίωξε να συναντήσει τον Μάριο Μπαλοτέλι, προκειμένου να βοηθήσει στο μην πάει χαμένο ένα από τα κορυφαία ταλέντα του ιταλικού ποδοσφαίρου!

Ο πρώτος θεωρείται ένας εκ των κορυφαίων επιθετικών οι οποίοι έχουν αγωνιστεί στο ιταλικό ποδόσφαιρο και στάθηκε η αιτία για δημιουργηθεί το απύθμενο μίσος των οπαδών της Φιορεντίνα για τη Γιουβέντους. Ο δεύτερος αναγνωρίζεται ως ένας στράικερ με σπάνιο ταλέντο και φοβερά προσόντα, αλλά ο χαρακτήρας του απειλεί να τον στείλει στα... ποδοσφαιρικά τάρταρα!

Όπως και να έχει, η συνάντηση του Ρομπέρτο Μπάτζιο με τον Μάριο Μπαλοτέλι προκάλεσε το ενδιαφέρον της ιταλικής ποδοσφαιρικής κοινής γνώμης!

Οι δύο σπουδαίοι επιθετικοί συναντήθηκαν την Παρασκευή, κατόπιν επιθυμίας του ίδιου του Ρομπέρτο Μπάτζιο, ο οποίος θέλησε να δώσει συμβουλές στον Μάριο Μπαλοτέλι για τη συνέχεια της καριέρας του. "Θέλησα να του εξηγήσω το ποδόσφαιρο" τόνισε ο παλαίμαχος στράικερ στην εφημερίδα Corriere Dello Sport.

Ο Μπαλοτέλι ενθουσιάστηκε και αυτός από την συνομιλία με έναν από τους θρύλους του Καμπιονάτο και ανάρτησε την κοινή φωτογραφία τους στο Instagram.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ