ΙΤΑΛΙΑ

Οργή για Ιγκουαΐν στα social media!

Οργή για Ιγκουαΐν στα social media!

Οι οπαδοί της Νάπολι δεν βλέπουν με καθόλου καλό μάτι την επικείμενη μετακίνηση του Γκονσάλο Ιγκουαΐν στην Γιουβέντους και ξεσπούν κατά του Αργεντινού μέσω του λογαριασμού του στο Instagram!

Ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις δήλωνε με σιγουριά πριν λίγες ημέρες πως η Γιουβέντους δεν πρόκειται να πληρώσει τη ρήτρα ύψους 94.000.000 ευρώ για να κάνει δικό της τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν, όμως τα γεγονότα που ακολούθησαν τον διαψεύδουν -όπως όλα δείχνουν- πανηγυρικά.

Η πεντάκις πρωταθλήτρια Ιταλίας αποφάσισε να καταβάλλει τη ρήτρα, ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν υποβλήθηκε στα κρυφά σε ιατρικές εξετάσεις την Παρασκευή για λογαριασμό των Τορινέζων στην Μαδρίτη, συνοδευόμενος μάλιστα από τους "έμπιστους" ανθρώπους του Αντρέα Ανιέλι, Μπέπε Μαρότα (γενικός διευθυντής) και Φάμπιο Παρατίτσι (αθλητικός διευθυντής), και το πρωί του Σαββάτου οι "μπιανκονέρι" ειδοποίησαν τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις πως θα του δώσουν τα 94.000.000 ευρώ που απαιτούνται για την ολοκλήρωση του deal.

Οργή για Ιγκουαΐν στα social media!

"Εάν πάει στην Γιουβέντους θα είναι προδοσία", είχε πει σε προ ημερών συνέντευξή του ο Ντε Λαουρέντις και φαίνεται πως αρκετοί από τους υποστηρικτές των "παρτενοπέι" έχουν την ίδια ακριβώς άποψη και φρόντισαν να μεταφέρουν την απογοήτευσή τους για την "αρπαγή" του "Πιπίτα" μέσω του λογαριασμού του παίκτη στο Instagram.

"Mόνο ο Μαραντόνα αγάπησε πραγματικά την πόλη μας, αυτός που αγαπάει δεν ξεχνάει. Γκονσάλο μας πρόδωσες", "Είσαι η μεγαλύτερη απογοήτευση, θα μπορούσες να πας οπουδήποτε αλλά όχι στην Γιούβε", "Ντροπή σου, ειδικά εσύ που τραγουδούσες για την υπεράσπιση της πόλης", "Εντελώς ξαφνικά μυστικές ιατρικές εξετάσεις και χωρίς να πεις λέξη;", ήταν μερικά μόνο από τα μηνύματα πίκρας των απογοητευμένων τιφόζι της Νάπολι.

Ένας φαν της ομάδας του Σάρι θέλησε να δείξει την οργή του για τον Ιγκουαΐν ανεβάζοντας φωτογραφία στο Twitter όπου η φανέλα του είναι πεταμένη μέσα στην τουαλέτα (!), ενώ αρκετοί ζητούν τα χρήματα του Ιγκουαΐν να επενδυθούν για παίκτες, κάτι που αναμένεται να συμβεί.

Οργή για Ιγκουαΐν στα social media!

Ήδη μάλιστα κυκλοφόρησαν τα πρώτα σενάρια στη γειτονική χώρα που θέλουν τη διοίκηση της Νάπολι να έχει κάνει κρούση στον μάνατζερ του Κάρλος Μπάκα για να φέρει στο "San Paolo" τον Κολομβιανό σέντερ φορ, τρίτο σκόρερ πέρυσι στη Serie A με 17 γκολ (36 γκολ ο αρχικανονιέρης Ιγκουαΐν).

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι στη σημερινή προπόνηση της Νάπολι στο Ντιμάρο ακούστηκαν υβριστικά συνθήματα κατά των Ιγκουαΐν και Ντε Λαουρέντις ενώ αναμένεται ακόμα πιο δυναμική αντίδραση το βράδυ στο στάδιο "Briamasco", όπου οι "παρτενοπέι" αντιμετωπίζουν σε φιλικό παιχνίδι την Τρέντο.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ