ΙΤΑΛΙΑ

Ονειρεύεται τον Μπαλοτέλι η "σταχτοπούτα" Κροτόνε

Ονειρεύεται τον Μπαλοτέλι η "σταχτοπούτα" Κροτόνε

Η Κροτόνε τη νέα σεζόν θα παίζει στη Serie A και για το λόγο αυτό θέλει να κάνει το "μπαμ" και να εντάξει στο ρόστερ της τον Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος ανήκει στη Λίβερπουλ.

Στη Serie A θα αγωνίζεται την επόμενη αγωνιστική περίοδο η Κροτόνε (δεύτερη στην Serie B), η οποία ανεβαίνει για να... μείνει στη μεγάλη κατηγορία και να μην αποτελέσει απλά μια "φωτοβολίδα".

Ο πρόεδρος της ομάδας, Ραφαέλε Βρένα, θέλει να κάνει το κόλπο γκρόσο και να εντάξει στο ρόστερ τον Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος ανήκει στη Λίβερπουλ. Βέβαια, οι ρεντς δεν προτίθενται να τον κρατήσουν και θέλουν να τον παραχωρήσουν.

"Αν θα φέρουμε έναν top class παίκτη στην Κροτόνε; Έχουμε μια καλή φήμη ότι φτιάχνουμε καριέρες παικτών που περνούν δύσκολες στιγμές. Έτσι, λοιπόν, γιατί να μην φέρουμε τον Μπαλοτέλι;", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βρένα για τον "Super Mario".

Ο Μπαλοτέλι πέτυχε μόλις τέσσερα γκολ σε 28 ματς με τη Μίλαν, η οποία δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της για τον παίκτη, αν δηλαδή θα κινηθεί για να τον αγοράσει από τη Λίβερπουλ. Πάντως, η Κροτόνε ενδιαφέρεται για τον Ιταλό φορ.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ