ΙΤΑΛΙΑ

Ο Στραματσόνι, ο Ρέια, ο Πραντέλι και η Αταλάντα

Ο Στραματσόνι, ο Ρέια, ο Πραντέλι και η Αταλάντα

Ο Στραματσόνι που θέλει μεν, αλλά, να εργαστεί στο Μπέργκαμο, ο επιθετικός που φέρεται να ζήτησε για την Αταλάντα, ο ανταγωνιστής Πραντέλι και ο Ρέια που πάει στο Ούντινε. Διαβάστε στο Sport24.gr για την ιταλική σαπουνόπερα.

Τα ιταλικά ΜΜΕ δίνουν συνέχεια στην επίσκεψη του αθλητικού διευθυντή της Αταλάντα, Γκαμπριέλε Ζαμάνα στην Αθήνα και στις επαφές που είχε με τον Αντρέα Στραματσόνι. Δεν περιορίζονται στην αναπαραγωγή της επικοινωνίας των δύο ανδρών, αλλά προχωρούν ακόμα περισσότερο και καταγράφουν νέες προεκτάσεις της υπόθεσης.

Καταρχάς, επιμένουν ότι ο Ζαμάνια ήρθε στην ελληνική πρωτεύουσα με την πρόθεση να πείσει τον Στραματσόνι να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Αταλάντα από την 1η Ιουλίου του 2016. Περαιτέρω, υποστηρίζουν ότι ο 39χρονος κόουτς δεν είναι αρνητικός στην προοπτική, αλλά απέφυγε να απαντήσει στην πρόταση.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, οι Στραματσόνι και Ζαμάνα ανέλυσαν μέχρι και τη μεταγραφή ενίσχυση της Αταλάντα, με τον πρώτο να φέρεται να έχει ζητήσει την απόκτηση του 22χρονου επιθετικού της Πεσκάρα, Τζιανλούκα Καρπάρι. Τον στράικερ τον είχε αναδείξει εκείνος στις ακαδημίες της Ρόμα και έχει εξαιρετική άποψη για τις ικανότητες του.

Την ίδια στιγμή, ο πρόεδρος της Αταλάντα, Αντόνιο Περκάσι, σχολίασε τις φήμες για τον Στραματσόνι και αναφέρθηκε στον νυν προπονητή, Έντι Ρέια, λέγοντας ότι "δεν υπάρχουν πολλές ομάδες που μετά από 14 ματς χωρίς νίκη, να στηρίξουν τον προπονητή τους. Εμείς το κάναμε και είμαστε περήφανοι. Για το μέλλον με τον Ρέια, δεν μπορώ να μιλήσω. Έχουμε ακόμα 8 αγωνιστικές και αργότερα, θα δούμε".

Πάντως, μπορεί ο Ρέια να αμφισβητείται στην Αταλάντα, αλλά εμφανίζεται ως υποψήφιος για να εργαστεί στην Ουντινέζε, από την οποία απολύθηκε πρόσφατα ο Στέφανο Κολαντουόνο! Επίσης, ως πιθανός ανταγωνιστής του Στραματσόνι για τη δουλειά στο Μπέργκαμο, παρουσιάζεται ο πρώην ομοσπονδιακός της Ιταλίας, Τσέζαρε Πραντέλι.

Μπερδευτήκατε; Μάλλον! Διότι όπως καταλάβατε, το σενάριο, του σεναρίου, ώ σενάριο...

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ