ΙΤΑΛΙΑ

Ο Σόουζα "έκοψε" τον Κονέ από το Europa League

Ο Σόουζα "έκοψε" τον Κονέ από το Europa League

Η Φιορεντίνα έδωσε στην UEFA τη λίστα με τους παίκτες που θα μπορεί να χρησιμοποιήσει στα νοκ-άουτ ματς του Europa League, με το όνομα του Παναγιώτη Κονέ να μην συμπεριλαμβάνεται σε αυτή.

Η τελευταία ημέρα των μεταγραφών επεφύλασε μία ευχάριστη έκπληξη στον Παναγιώτη Κονέ καθώς πήρε μεταγραφή από την 14η της βαθμολογίας Ουντινέζε στην 3η Φιορεντίνα που διεκδικεί τη συμμετοχή της στο νέο Champions League, όμως οι πρώτες του ημέρες στο "Franchi" δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές.

Ο Έλληνας διεθνής μέσος έμεινε εκτός αποστολής από το εντός έδρας ματς πρωταθλήματος με την Κάρπι το βράδυ της Τετάρτης (2-1), ωστόσο το σημαντικότερο είναι πως δεν βρίσκεται μέσα στη λίστα των παικτών που δήλωσε η Φιορεντίνα για τα από εδώ και πέρα παιχνίδια της στο φετινό Europa League.

Ο Σόουζα "έκοψε" τον Κονέ από το Europa League

Ο Πάουλο Σόουζα αποφάσισε να συμπεριλάβει στη λίστα τους νεοαποκτηθέντες Μάουρο Σάρατε, Γιοχάν Μπεναλουάν και Τίνο Κόστα αλλά όχι τον Παναγιώτη Κονέ, ενώ εκτός λίστας έμεινε και ο Κρίστιαν Τέγιο, για το λόγο όμως ότι δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής καθώς είχε αγωνιστεί ήδη στην Ευρώπη με την Πόρτο.

Σημειώνεται πως ο Κονέ θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα με τη Φιορεντίνα φορώντας τη φανέλα με το Νο 26.

Ο Σόουζα "έκοψε" τον Κονέ από το Europa League

Ο Παναγιώτης Κονέ παρακολουθεί το Φιορεντίνα-Κάρπι από τις εξέδρες του "Artemio Franchi" έχοντας δίπλα του την αγαπημένη του, Χριστίνα Στεφανίδη

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ