ΙΤΑΛΙΑ

Ο ράπερ που "ταπείνωσε" τον Νέντβεντ

Alessandro Del Piero festeggia con Pavel Nedved (S) durante la partita del cuore 2015 presso lo Juventus Stadium, Torino, 2 Giugno 2015. ANSA/ALESSANDRO DI MARCO
Alessandro Del Piero festeggia con Pavel Nedved (S) durante la partita del cuore 2015 presso lo Juventus Stadium, Torino, 2 Giugno 2015. ANSA/ALESSANDRO DI MARCO ANSA

Παρεξηγήσεις γίνονται ακόμα σε φιλικά παιχνίδια. Δείτε την τρομερή ποδιά που έκανε ο ράπερ Μορένο με θύμα τον Πάβελ Νέντβεντ στο πλαίσιο του "Partita del Cuore 2015" και την... απάντηση του Τσέχου (videos).

Το "Juventus Stadium" φόρεσε το βράδυ της Τρίτης τα καλά του και 41.000 θεατές δήλωσαν "παρών" στις εξέδρες στο πλαίσιο της αναμέτρησης με την επωνυμία "Partita del Cuore 2015" όπου θα συγκεντρώνονταν χρήματα στη μάχη ενάντια στον καρκίνο.

Τα ονόματα μάλιστα που κατέβηκαν στο χορτάρι αποτελούσαν το καλύτερο δέλεαρ καθώς η μία ομάδα ήταν η "Εθνική Τραγουδιστών" ενώ η άλλη η "Ομάδα της Έρευνας" στην οποία αγωνίστηκαν μάλιστα οι Νέντβεντ, Ντελ Πιέρο και Αλέγκρι.

Το ματς τελείωσε με σκορ 4-4 (και τον Ντελ Πιέρο να σημαδεύει το δοκάρι στο 89') ωστόσο το highlight της φιλικής αναμέτρησης δεν ήταν κάποιο εντυπωσιακό γκολ ή κάποια σπουδαία επέμβαση αλλά ο καυγάς μεταξύ του ράπερ Μορένο και του Πάβελ Νέντβεντ.

Ο πρώτος "εκνεύρισε" τον άλλοτε άσο της Γιουβέντους κάνοντας του τρομερή ντρίμπλα όπου του πέρασε με άνεση τη μπάλα κάτω από τα πόδια και ο νυν παράγοντας των "μπιανκονέρι" φρόντισε να "απαντήσει" λίγα λεπτά αργότερα με δυνατό φάουλ!

Η ντρίμπλα κάτω από τα πόδια του Νέντβεντ...

και η "εκδίκηση" που πήρε ο Τσέχος πρώην άσος

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ