ΙΤΑΛΙΑ

Ο Ντελ Πιέρο στηρίζει τον Τότι

TURIN, ITALY - JANUARY 24:  Francesco Totti (R) of AS Roma salutes Alessandro Del Piero of Juventus FC prior to the Tim Cup match between Juventus FC and AS Roma at Juventus Arena on January 24, 2012 in Turin, Italy.  (Photo by Valerio Pennicino/Getty Images)
TURIN, ITALY - JANUARY 24: Francesco Totti (R) of AS Roma salutes Alessandro Del Piero of Juventus FC prior to the Tim Cup match between Juventus FC and AS Roma at Juventus Arena on January 24, 2012 in Turin, Italy. (Photo by Valerio Pennicino/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο Φραντσέσκο Τότι βρίσκεται μπροστά σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι αναφορικά με το φινάλε της καριέρας του και ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο έσπευσε να εκφράσει την υποστήριξή του προς τον αρχηγό της Ρόμα.

Όταν πριν από τέσσερα χρόνια ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο δεν τα έβρισκε με την διοίκηση της Γιουβέντους για την ανανέωση του συμβολαίου του, πήρε την δύσκολη απόφαση να αποχωριστεί την "βέκια σινιόρα" μετά από σχεδόν δύο γεμάτες δεκαετίες και να επιλέξει την Αυστραλία ως τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Τώρα σε ένα αντίστοιχο σταυροδρόμι βρίσκεται ο Φραντσέσκο Τότι καθώς ουδείς γνωρίζει για το αν θα μείνει στη Ρόμα και τη νέα σεζόν για να κλείσει την καριέρα του στη μοναδική ομάδα που έχει αγωνιστεί, με τον "Πιντουρίκιο" από την πλευρά του να στηρίζει τον "Pupone".

Ο Ντελ Πιέρο στηρίζει τον Τότι

"Είμαι κόντα του ως πρώην συμπαίκτης του στην εθνική Ιταλίας αλλά ξέρω από εμπειρία ότι αυτές είναι δύσκολες καταστάσεις για τις οποίες μπορείς να έχεις άποψη μόνο όταν γνωρίζεις πράγματα από μέσα.

Ανεξάρτητα από το πώς θα τελειώσει η υπόθεση, μου αρέσει να τον σκέφτομαι ως έναν από αυτούς τους παίκτες που θα αντιπροσωπεύει πάντα την ομάδα στην οποία έχει παίξει", δήλωσε ο Ντελ Πιέρο σε συνέντευξή του στο περιοδικό "Secolo XIX", ενώ αναφορικά με το μυστικό για τη δική του καριέρα είπε:

"Το σημαντικότερο πράγμα είναι ο επαγγελματισμός. Αυτόν που είχαν επίσης οι Σανέτι, Μαλντίνι και ο ίδιος ο Τότι".

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ