ΙΤΑΛΙΑ

Ο Μπαρτζάλι άφησε την εθνική για να διασκεδάσει

Italy's Andrea Barzagli, greets Italian fans, celebrating his team's victory against Macedonia in a World Cup Group G qualifying soccer match at the Philip II of Macedon National Stadium in Skopje, Macedonia, on Sunday, Oct. 9, 2016. (AP Photo/Boris Grdanoski)
Italy's Andrea Barzagli, greets Italian fans, celebrating his team's victory against Macedonia in a World Cup Group G qualifying soccer match at the Philip II of Macedon National Stadium in Skopje, Macedonia, on Sunday, Oct. 9, 2016. (AP Photo/Boris Grdanoski) AP

Μία φωτογραφία του Αντρέα Μπαρτζάλι να διασκεδάζει έδωσε τροφή για σχόλια στους φιλάθλους εναντίον του στόπερ της Γιουβέντους, ο οποίος αποχώρησε από την αποστολή της Ιταλίας για "προσωπικούς λόγους".

Ο Αντρέα Μπαρτζάλι αποχώρησε από την αποστολή της εθνικής Ιταλίας αμέσως μετά από τη νίκη με 2-0 επί της Αλβανίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, επικαλούμενος "προσωπικούς λόγους".

Ένας dj, όμως, "πρόδωσε" τον Ιταλό κεντρικό αμυντικό, αφού βγήκε μαζί του μία φωτογραφία την οποία πόσταρε στο instagram. Ο 35χρονος στόπερ δεν έδειχνε να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, αλλά διασκέδαζε κανονικά στο Ριτσιόνε, μια κωμόπολη κοντά στο Ρίμινι. Από την πλευρά του παίκτη, πάντως, τονίζεται ότι είχε βγει απλώς για να φάει με την οικογένειά του και δεν βρισκόταν σε κάποιο νυχτερινό κέντρο.

Ο Μπαρτζάλι θα απουσιάσει από την εκτός έδρας φιλική δοκιμασία με αντίπαλο την Ολλανδία την Τρίτη (21:45), την ώρα που η Γιουβέντους έχει μπροστά της το ντέρμπι που μπορεί να της δώσει ουσιαστικά τον τίτλο, με αντίπαλο τη Νάπολι στο "Σαν Πάολο". Οι φίλοι των "παρτενοπέι" είναι εξαγριωμένοι από τις εξτρά ημέρες ξεκούρασης που θα έχει ο παίκτης των "μπιανκονέρι", χωρίς να υπάρχει προφανής λόγος.

Κάτι τέτοιο, πάντως, μοιάζει συνηθισμένο σε αυτήν τη διακοπή για υποχρεώσεις εθνικών ομάδων, αφού και οι Γκονσάλο Ιγκουαΐν, Μάριο Μάντζουκιτς και Ντάνι Άλβες "απελευθερώθηκαν" από τις χώρες τους, χωρίς να έχουν ολοκληρωθεί οι υποχρεώσεις.

Photo credits: AP Photo/Boris Grdanoski

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ