ΙΤΑΛΙΑ

Ο Μπάκα έκανε χατ-τρικ και έσπασε παράδοση εννέα ετών

Ο Μπάκα έκανε χατ-τρικ και έσπασε παράδοση εννέα ετών
Μπάκα

Ο Κάρλος Μπάκα πέτυχε χατ-τρικ στην πρεμιέρα της Serie A και έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που το καταφέρνει μετά από εννέα χρόνια (VIDEOS).

Τα εύκολα δύσκολα έκανε η Μίλαν απέναντι στην Τορίνο στο "Μεάτσα" , αφού αν και προηγήθηκε με 3-1 κλείστηκε πίσω, δέχθηκε το 3-2 και μάλιστα θα μπορούσε να χάσει δυο βαθμούς αν ο Ντοναρούμα δεν έπιανε το απέναντι του Μπελότι στο 93ο λεπτό!

Φυσικά μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Κάρλος Μπάκα, ο οποίος πέτυχε και τα τρία γκολ των "ροσονέρι". Ο Κολομβιανός άσος έδειξε πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και όλοι ελπίζουν πως θα παραμείνει στον σύλλογο, παρά τις "σειρήνες" που ακούγονται.

Αυτό το χατ-τρικ του 30άχρονου άσου έσπασε μία παράδοση που κρατούσε εδώ και εννέα χρόνια. Από το 2007-2008 και μετά κανείς δεν είχε πετύχει τρία γκολ σε ματς πρεμιέρας για τη νέα σεζόν.

Ποιος ήταν ο προηγούμενος; Ο Νταβίντ Τρεζεγκέ στο παιχνίδι της Γιουβέντους με την Λιβόρνο που έληξε με σκορ 5-1 (Τρεζεγκέ 29', 89', 92', Ιακουίντα 71', 86' -- Λοβίσο 94').

Ας δούμε τα γκολ από το 2007 και το 2016:



TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ