ΙΤΑΛΙΑ

Ο Κόντε "προσγείωσε ανώμαλα" τον Μπαλοτέλι

Ο Κόντε "προσγείωσε ανώμαλα" τον Μπαλοτέλι

Ο Μάριο Μπαλοτέλι δεν έκρυψε την ανυπομονησία του για την έναρξη του Euro 2016 μετά την κλήρωση για την τελική φάση, με τον Αντόνιο Κόντε να επιφυλάσει όμως μία αιχμηρή ατάκα για τον "Super Mario".

Η κλήρωση της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος έφερε αντιπάλους της Εθνικής Ιταλίας στους ομίλους το Βέλγιο, τη Σουηδία και την Ιρλανδία, με τον Μάριο Μπαλοτέλι να ποστάρει τα ονόματα των τριών αυτών χωρών στην προσωπική του σελίδα στο Instagram και να γράφει (σε ιταλικά και αγγλικά) το εξής μήνυμα: "Ανυπομονώ".

Το εντυπωσιακό όμως είναι πως όταν ο Αντόνιο Κόντε ρωτήθηκε στο Παρίσι για το συγκεκριμένο σχόλιο του 25χρονου Ιταλού επιθετικού, η απάντησή του δεν ήταν και τόσο ενθαρρυντική για τον "Super Mario".

"Δεν μπορεί να περιμένει για τι; Για να μας δει στην τηλεόραση ή να παίξει στο Euro;", δήλωσε αρχικά ο Ιταλός ομοσπονδιακός τεχνικός, ο οποίος κατά τη διάρκεια της θητείας του στον πάγκο της "σκουάντρα ατζούρα" έχει καλέσει μόνο μία φορά τον Μπαλοτέλι, και συμπλήρωσε:

Ο Κόντε "προσγείωσε ανώμαλα" τον Μπαλοτέλι

"Είναι στο χέρι του να δείξει την αξία του και αυτό ισχύει και για όλους τους άλλους. Θα πρέπει να αποδείξει πολλά. Δεν έχω κλείσει πάντως την πόρτα σε κανέναν.

Απομένουν πέντε μήνες για την έναρξη του τουρνουά και τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν. Ωστόσο οι παίκτες που μας πήγαν στα τελικά του Euro 2016 έχουν το αβαντάζ και κάποιος θα πρέπει πραγματικά να με εντυπωσιάσει για να μπει σε αυτό το γκρουπ".

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ