ΙΤΑΛΙΑ

Μπουφόν: "Ο Ντοναρούμα είναι ο εκλεκτός"

Μπουφόν: "Ο Ντοναρούμα είναι ο εκλεκτός"

Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν έχρισε τον Τζανλουίτζι Ντοναρούμα ως άξιο διάδοχό του στην εθνική Ιταλίας, ξεκαθάρισε ωστόσο πως αισθάνεται ακόμα δυνατός για να παίξει σημαντικό ρόλο και στην "σκουάντρα ατζούρα" του Τζαμπιέρο Βεντούρα.

Το μέλλον της εθνικής Ιταλίας στο ποδόσφαιρο ακούει στο όνομα Τζανλουίτζι Ντοναρούμα και ο 17χρονος κίπερ αντιμετωπίζεται από τους περισσότερους ως ο φυσιολογικός διάδοχος του Μπουφόν για να καθήσει στον θρόνο μετά την αποχώρηση του 38χρονου θρυλικού πορτιέρε, όλα αυτά όμως δεν πρόκειται να συμβούν άμεσα.

Αυτό το ξεκαθάρισε με δηλώσεις του ο ίδιος ο Μπουφόν, με το Νο 1 της Γιουβέντους και της "σκουάντρα ατζούρα" να στάζει μέλι για τον νεαρό συνάδελφό του αλλά να υπενθυμίζει σε όλους πως αισθάνεται καλά για να συνεχίσει και άλλο στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Μπουφόν: "Ο Ντοναρούμα είναι ο εκλεκτός"

"Ο Ντοναρούμα είναι ο εκλεκτός. Τώρα υπάρχει ένα νέο πρότζεκτ και είμαστε να προσφέρουμε στον νέο προπονητή. Όταν νιώθεις πως έχεις κάτι να δώσεις, τότε είσαι έτοιμος για ένα νέο πρότζεκτ", δήλωσε αρχικά ο Μπουφόν ενόψει της αποψινής φιλικής αναμέτρησης της Ιταλίας με την Γαλλία στο Μπάρι, για να προσθέσει:

"Είναι σημαντικό να είσαι πνευματικά έτοιμος για ένα παιχνίδι όπως το Ιταλία-Γαλλία. Αυτή είναι η πιο δύσκολη φάση προκριματικων Παγκοσμίου Κυπέλλου στην καριέρα μου. Έχουμε την επιθυμία να κλάψουμε πάλι, αλλά να κλάψουμε από χαρά".

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ