ΙΤΑΛΙΑ

Μούτσι: "Μεταξύ των κορυφαίων ο Στραματσόνι"

Μούτσι: "Μεταξύ των κορυφαίων ο Στραματσόνι"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο άμεσος συνεργάτης του Αντρέα Στραματσόνι μίλησε για την εμπειρία και τους στόχους του Παναθηναϊκού και σχολίασε τις μεταγραφικές εξελίξεις στη Serie A.

Αυτή τη χρονική περίοδο ο Ρομπερτο Μούτσι είναι ο πρώτος βοηθός του Αντρέα Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό, παράλληλα όμως παραμένει ένας επιθετικός με σεβαστή καριέρα στην Ιταλία. Για αυτό, εκτός από την εμπειρία που βιώνει στην Αθήνα, κλήθηκε να σχολιάσει μερικά από τα τεκταινόμενα στο ιταλικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρομπέρτο Μούτσι στο ραδιόφωνο του "TMW":

Σου αρέσει η νέα Τορίνο του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς;

"Πολύ. Η ομάδα κινήθηκε καλά στην αγορά, με νέες και με έμπειρες μεταγραφές. Είμαι πεπεισμένος ότι η Γκρανάτα μπορεί να διεκδικήσει τη συμμετοχή της στο Europa League. Έχει έναν εξαιρετικό προπονητή και ένα ρόστερ που μπορεί να πετύχει σημαντικά πράγματα".

Συμφωνείς ότι η Γιουβέντους είναι η κυρίαρχος των μεταγραφών;

"Αδιαμφισβήτητα. Η Γιουβέντους είναι η ομάδα που έχει νικήσει κάθε αντίπαλο και οι μεταγραφές της επιβεβαιώνουν τη διάθεση της διοίκησης να την καταστήσει ανταγωνιστική στο Champions League. Στην Ιταλία, νομίζω πως η ανταγωνίστρια της είναι η Ρόμα και όχι η Νάπολι".

Ποιον θα επέλεγες για αντικαταστάτη του Ιγκουαΐν;

"Είναι δύσκολο να αντικατασταθεί ένας τέτοιος επιθετικός. Ο Ικάρντι είναι καλός ποδοσφαιριστής, νέος και ταλαντούχος, αλλά δεν είναι σαν τον Ιγκουαΐν".

Τι πιστεύεις για την πρόσληψη του Σιμόνε Ιντσάγκι στη Λάτσιο;

"Είμαι σίγουρος ότι θα τα πάει καλά. Είναι προετοιμασμένος, φιλόδοξος και αποφασιστικός. Είμαι χαρούμενος για αυτόν και περιμένω να κάνει μία σπουδαία σεζόν με τη Λάτσιο".

Το δικό του μέλλον τι περιλαμβάνει;

"Είμαι συγκεντρωμένος στο παρόν, ως βοηθός του Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό. Ζω μία όμορφη εμπειρία. Με ευχαριστεί να δουλεύω με τονΣτραματσόνι, οργανώνουμε ένα σημαντικό πρότζεκτ στην Ελλάδα και θέλουμε να επιτύχουμε τα αποτελέσματα που αρμόζουν στην ομάδα. Σε τεχνικό επίπεδο, ο Στραματσόνι συγκαταλέγεται μεταξύ των πιο ταλαντούχων Ιταλών και προπονεί πολλά χρόνια, παρά το νεαρό της ηλικίας του".

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ