ΙΤΑΛΙΑ

Μοντέλα: "Πρέπει να τον... τσεκάρω"

Vincenzo Montella, new head coach of Fiorentina, during the press presentation at the stadium Artemio Franchi, Florence, Italy, 11 June 2012. 
ANSA/MAURIZIO DEGL' INNOCENTI
Μοντέλα ANSA

Το ρεπορτάζ για την επιστροφή του Μάριο Γκόμεθ στα γήπεδα δια στόματος Μοντέλα. Τι είπε σε δηλώσεις του πριν από το παιχνίδι της Φιορεντίνα με τη Μίλαν.

Ο Βιντσέντζο Μοντέλα σε δηλώσεις του πριν από το παιχνίδι της Φιορεντίνα με τη Μίλαν για το πρωτάθλημα Ιταλίας αναφέρθηκε και στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, από τον οποίος όπως είπε, κρατά μόνο το αποτέλεσμα

"Από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ κρατάω μόνο το αποτέλεσμα και θέλω... να το μεταφέρω στον αγώνα με τη Μίλαν", είπε χαρακτηριστικά.

Ο Ιταλός τεχνικός μίλησε και για την κατάσταση του Μάριο Γκόμεθ και για το πόσο ακόμη θα μείνει εκτός δράσης: "Την επόμενη εβδομάδα θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, θα χρειαστώ λίγο χρόνο για να τον 'τσεκάρω'. Μέχρι να γίνει αυτό, δεν μπορώ να πω με ακρίβεια πότε θα επιστρέψει και ποια είναι η κατάστασή του".

Όπως καταλαβαίνετε δεν είναι ακόμη σίγουρη η συμμετοχή του Γερμανού επιθετικού στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο "Αρτέμιο Φράνκι", αφού ούτε ο προπονητής του είναι σε θέση να ξέρει πόσο καιρό θα χρειαστεί να προπονείται με την ομάδα, προτού πάρει χρόνο συμμετοχής.

Πάντως, όπως και να έχει, όσο περνάνε οι μέρες το... τοπίο γύρω από τον Γκόμεθ θα ξεκαθαρίζει και θα μπορούμε να πούμε με περισσότερη βεβαιότητα αν θα δώσει το παρών στο ματς με τον "δικέφαλο".

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ