ΙΤΑΛΙΑ

Μιχάιλοβιτς: "Οι γυναίκες δεν θα'πρεπε να μιλούν για ποδόσφαιρο"

FLORENCE, ITALY - SEPTEMBER 13:  German football player Kevin-Prince Boateng and his girlfriend Melissa Satta attend the Celebrity Fight Night gala at Palazzo Vecchio during 2015 Celebrity Fight Night Italy benefiting the Andrea Bocelli Foundation on September 13, 2015 in Florence, Italy.  (Photo by Andrew Goodman/Getty Images for Celebrity Fight Night)
FLORENCE, ITALY - SEPTEMBER 13: German football player Kevin-Prince Boateng and his girlfriend Melissa Satta attend the Celebrity Fight Night gala at Palazzo Vecchio during 2015 Celebrity Fight Night Italy benefiting the Andrea Bocelli Foundation on September 13, 2015 in Florence, Italy. (Photo by Andrew Goodman/Getty Images for Celebrity Fight Night) 2015 GETTY IMAGES

Η Ιταλίδα showgirl, Μελίσα Σάτα, δήλωσε πως η Μίλαν αποφάσισε ορθώς να αλλάξει τον Σίνισα Μιχάιλοβις με τον Κρίστιαν Μπρόκι στην άκρη του πάγκου, με την απάντηση να έρχεται άμεσα από τον Σέρβο τεχνικό.

Η Μελίσα Σάτα, σύντροφος του Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ, όχι μόνο δεν στενοχωρήθηκε με την απόλυση του Σίνισα Μιχάιλοβιτς από την τεχνική ηγεσία της Μίλαν αλλά αντίθετα δήλωσε πως με τον Κρίστιαν Μπρόκι το κλίμα στα αποδυτήρια των "ροσονέρι" θα γίνει πολύ καλύτερο.

Τα σχόλια αυτά δεν άρεσαν στον Σίνισα Μιχάιλοβιτς όταν του μεταφέρθηκαν αυτούσια κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην εκπομπή "Striscia la Notizia" και ο 46χρονος τεχνικός πέρασε στην αντεπίθεση μέσω της εξής φαρμακερής ατάκας: "Δεν είμαι ρατσιστής αλλά πιστεύω ότι οι γυναίκες δεν θα έπρεπε να μιλούν για ποδόσφαιρο επειδή δεν είναι κατάλληλες να το κάνουν".

Μιχάιλοβιτς: "Οι γυναίκες δεν θα'πρεπε να μιλούν για ποδόσφαιρο"

Όσον αφορά στη λύση της συνεργασίας του με τη Μίλαν η οποία ήρθε έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν και ενώ η Μίλαν έχει να παίξει στις 21 Μαΐου στον τελικό του Coppa Italia απέναντι στην Γιουβέντους, σχολίασε:

Μιχάιλοβιτς: "Οι γυναίκες δεν θα'πρεπε να μιλούν για ποδόσφαιρο"

"Δεν θα έπρεπε να ρωτάτε εμένα, δεν είμαι ο πλέον αρμόδιος, θα πρέπει να ρωτήσετε τον πρόεδρο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς της Μίλαν που ήταν πάντα καλοί μαζί μου αφού διότι αυτό σημαίνει πως κατάλαβαν το χαρακτήρα μου".

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ