ΙΤΑΛΙΑ

Με σχόλιο Στραματσόνι ο τελικός Μίλαν – Γιουβέντους

Με σχόλιο Στραματσόνι ο τελικός Μίλαν – Γιουβέντους
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η RAI συνεργάστηκε με τον Αντρέα Στραματσόνι, για τον σχολιασμό του τελικού του ιταλικού Σούπερ Καπ ανάμεσα στη Μίλαν και στη Γιουβέντους.

Προπονητικά ο Αντρέα Στραματσόνι δεν έχει επιτυχίες, με τελευταία ανεπιτυχή κατάληξη την αποπομπή του από τον Παναθηναϊκό, όμως αναμφίβολα έχει αναπτύξει εξαιρετικές δημόσιες σχέσεις…

Ο Ιταλός ήταν ο σχολιαστής στη μετάδοση της RAI 1, στον τελικό του ιταλικού Σούπερ Καπ που διεξήχθη στη Ντόχα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, όπου η Μίλαν νίκησε 4-3 τη Γιουβέντους στα πέναλτι και κατέκτησε τον τίτλο!

Ασφαλώς, ήταν σημαντικό για τον ίδιο ότι προβλήθηκε στην οθόνη κάθε Ιταλού ποδοσφαιρόφιλου, αφού οι περισσότεροι παρακολούθησαν το ματς!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η RAI είχε προγραμματίσει τη μετάβαση του Βάλτερ Ζένγκα στη Ντόχα, αλλά μία ημέρα πριν τον τελικό ανακοινώθηκε η αντικατάσταση του από τον Στραματσόνι!

Μάλιστα μετά το τέλος ο Ιταλός τεχνικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους "ροσονέρι" λέγοντας:

"Αυτή η Μίλαν είναι μία ομάδα με πάρα πολλούς νεαρούς παίκτες και πάρα πολλούς Ιταλούς, μπορεί αυτό το τρόπαιο να αποτελέσει την αρχή ενός σημαντικού κύκλου.

Είναι νίκη συνόλου, ακόμα και των παικτών που ήταν τραυματίες και στην εξέδρα. Ήταν μία πολύ όμορφη νίκη για την Μίλαν".

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ