ΙΤΑΛΙΑ

Ξύλο στο Μεσίνα-Ρετζίνα και στη μέση ο... Τσιρίλο

Ξύλο στο Μεσίνα-Ρετζίνα και στη μέση ο... Τσιρίλο

Ο αγώνας μπαράζ μεταξύ της Μεσίνα και της Ρετζίνα με έπαθλο την παραμονή στην τρίτη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος σημαδεύτηκε από άγρια επεισόδια και κατηγορίες για τον... Μπρούνο Τσιρίλο (video)

Μεσίνα και Ρετζίνα αναμετρήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στο στάδιο "San Filippo" διεκδικώντας αμφότερες την παραμονή τους στην τρίτη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος και εκείνη που χαμογέλασαν στο φινάλε ήταν οι Καλαβρέζοι καθώς νίκησαν 1-0 και έμειναν στη Lega Pro στέλνοντας τους αντιπάλους τους στη Serie D.

Ωστόσο το τρίτο ημίχρονο του αγώνα δεν βρίσκει το φίλαθλο κοινό στην Ιταλία να θυμάται κάτι από το αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης αλλα από τα τρομέρα επεισόδια που έλαβαν χώρα τόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα όσο και μετά το τέλος του.

Η αρχή έγινε στην ανάπαυλα, με το δεύτερο ημίχρονο να ξεκινάει με 15 λεπτά καθυστέρηση καθώς υπήρχαν άγριες συμπλοκές στα αποδυτήρια μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων ενώ σύμφωνα με δημοσίευμα της "Gazzetta dello Sport" ένας από τους ανθρώπους ασφαλείας του γηπέδου ετοιμάζεται να μηνύσει τον Μπρούνο Τσιρίλο για επίθεση που έκανε εις βάρος του.

Όσον αφορά πάντως αυτό το δημοσίευμα υπήρξε άμεση η αντίδραση από πλευράς Ρετζίνα, η οποία με ανακοίνωσή της διαψεύδει κατηγορηματικά πως υπήρχε το παραμικρό επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Μπρούνο Τσιρίλο.

Τα "κακώς κείμενα" όσον αφορά στην αναμέτρηση δεν έμειναν όμως μόνο στα αποδυτήρια αλλά... εξαπλώθηκαν και εκτός γηπέδου, με οπαδούς να έρχονται σε σύγκρουση έξω από το "San Filippo" και την αστυνομία να ανακοίνωνει πως προχώρησε σε εννέα συλλήψεις.

Δείτε video από τις συμπλοκές μεταξύ των οπαδών της Μεσίνα και της Ρετζίνα:

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ