ΙΤΑΛΙΑ

Ξανά στη Serie A η Μπολόνια

Ξανά στη Serie A η Μπολόνια

Η Μπολόνια αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 στο "Dall'Ara" με την Πεσκάρα στον δεύτερο τελικό των πλέι οφ της Serie B και εξασφάλισε την άνοδό της στη μεγάλη κατηγορία (video).

Μετά τις Κάρπι και Φροζινόνε που είχαν πάρει το απευθείας εισιτήριο για την άνοδο στη Serie A, η Μπολόνια έγινε η τρίτη ομάδα που εξασφάλισε τη συμμετοχή της στην κορυφαία κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος τη νέα σεζόν. Μετά τη λευκή ισοπαλία που είχε αποσπάσει στην έδρα της Πεσκάρα στον πρώτο τελικό των πλέι οφ της ανόδου αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 στον δεύτερο τελικό μέσα στο σπίτι της και χάρη στο γεγονός ότι είχε τερματίσει σε υψηλότερη θέση στη βαθμολογία στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Serie B προβιβάστηκε στα μεγάλα σαλόνια.

Ξανά στη Serie A η Μπολόνια

Μόνο εύκολα δεν πήραν πάντως το εισιτήριο οι "ροσομπλού", με τους ποδοσφαιριστές του Ντέλιο Ρόσι να προηγούνται στο σκορ με το γκολ του Σανσόνε στο 37' αλλά τους φιλοξενούμενους της Πεσκάρα να ισοφαρίζουν στο 56' με τον Πασκουάτο και να παίζουν με αριθμητικό πλεονέκτημα από το 65' λόγω της αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Εμπάιγ.

Ξανά στη Serie A η Μπολόνια

Τελικά η ομάδα του Μάριου Οικονόμου (αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι ο 22χρονος Έλληνας σέντερ μπακ) κατάφερε να αντέξει την πίεση, να κρατήσει το χρυσό 1-1 και να επιστρέψει έτσι στην Serie A μετά από έναν μόλις χρόνο απουσίας από αυτή.

Μπολόνια - Πεσκάρα 1-1 (Highlights)

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ