ΙΤΑΛΙΑ

Κινείται για Πασιένσια η Πάρμα

Κινείται για Πασιένσια η Πάρμα

Ο Γκονσάλο Πασιένσια βρίσκεται στο στόχαστρο της Πάρμα, όπως αναφέρει το "Sky Sports Italia". Ο Πορτογάλος φορ με το σύντομο πέρασμα από τον Ολυμπιακό, είναι στη λίστα των "παρμέντσι" που ανέβηκαν στη Serie B.

Ο Πορτογάλος φορ, Γκονσάλο Πασιένσια, αποκτήθηκε πέρυσι το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό ως δανεικός από την Πόρτο, ωστόσο ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε δεν του επέτρεψε να να προσφέρει στους Πειραιώτες και αποχώρησε από το λιμάνι.

Έπειτα από μια σειρά εξετάσεων διαπιστώθηκε ότι το θέμα με την καρδιά του δεν είναι ικανό να του στερήσει την επιστροφή του στη δράση, όμως αυτό δεν έγινε με τα ερυθρόλευκα, που δεν ήθελαν να ρισκάρουν με την περίπτωσή του. Ο παίκτης επέστρεψε στους "Δράκους" και από εκεί πσαραχωρήθηκε εκ νέου δανεικός στη Ρίο Άβε.

Ο νεαρός στράικερ, ο οποίος βρίσκεται με την U-21 της Πορτογαλίας στο EURO της Πολωνίας, είναι στη μετεγγραφική λίστα της Πάρμα για να την ενισχύσει την επόμενη σεζόν στη Serie B. Οι "παρμέντσι" κάνουν τη μεγάλη επιστροφή μετά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισαν και έχουν στη λίστα τους τον υψηλόσωμο φορ.

Το "Sky Sports Italia" αναφέρει ότι ο Πασιένσια αρέσει στους ανθρώπους της ιταλικής ομάδας και μάλιστα έχουν προσεγγίσει την Πόρτο για να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις της. Στο πρωτάθλημα φέτος μέτρησε 15 εμφανίσεις (τις 5 ως βασικός) και 1 γκολ απέναντι στη Φεϊρένσε.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ