ΙΤΑΛΙΑ

Η Τζένοα δίνει λεφτά και Φετφατζίδη για Μαζουακού!

Η Τζένοα δίνει λεφτά και Φετφατζίδη για Μαζουακού!
INTIME SPORTS

Ο Αρτούρ Μαζουακού είναι ο μεγάλος στόχος της Τζένοα αυτή τη στιγμή και οι Γενοβέζοι έχουν ήδη καταθέσει πρόταση στον Ολυμπιακό για να τον αποκτήσουν, προσφέροντας ως αντάλλαγμα και τον Γιάννη Φετφατζίδη!

Η Τζένοα προχώρησε σε μία σημαντική προσθήκη, αυτή του Γκόραν Πάντεφ για την επιθετική της γραμμή, όμως δεν σταματάει εκεί και σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες θέλει να συνεχίσει τα "χτυπήματά" της στο θερινό μεταγραφικό παζάρι με την απόκτηση του Αρτούρ Μαζουακού.

Όπως αποκάλυψε η τοπική εφημερίδα της Γένοβας "Secolo XIX" o πρόεδρος των "ροσομπλού" Ενρίκο Πρετσιόζι επιθυμεί να φέρει στην ομάδα του τον 21χρονο αριστερό μπακ-χαφ, έναν παίκτη που είχαν βάλει στο μάτι και το περασμένο καλοκαίρι όταν ανήκε στη Βαλενσιέν αλλά που τότε κατέληξε στον Ολυμπιακό.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι βλέπει στο πρόσωπο του Μαζουακού έναν παίκτη που μπορεί να καλύψει όχι μόνο τη θέση του αριστερού μπακ αλλά και του αριστερού χαφ ή του κεντρικού μέσου ενώ το ίδιο μέσο υποστηρίζει πως έχει γίνει η πρώτη κρούση στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Η Τζένοα φέρεται να έβαλε στο τραπέζι το ποσό των 4.000.000 ευρώ και να προσφέρει επίσης ως αντάλλαγμα τον Γιάννη Φετφατζίδη που τον πήρε το 2013 από τον Ολυμπιακό, με τους "ερυθρόλευκους" να έχουν δώσει πάντως αρνητική απάντηση στην πρώτη πρόταση που τους έγινε για τον Μαζουακού.

Ioannis Fetfatzidis (Genoa), SEPTEMBER 28, 2013 - Football / Soccer : Italian "Serie A" match between Genoa 0-2 Napoli at Luigi Ferraris Stadium in Genova, Italy. (Photo by Maurizio Borsari/AFLO)
Ioannis Fetfatzidis (Genoa), SEPTEMBER 28, 2013 - Football / Soccer : Italian "Serie A" match between Genoa 0-2 Napoli at Luigi Ferraris Stadium in Genova, Italy. (Photo by Maurizio Borsari/AFLO) INTIME SPORTS

"Ο Αρτούρ είναι μεταξύ των 15 πιο περιζήτητων παικτών αυτή τη στιγμή. Αρκετοί ιταλικοί σύλλογοι έχουν τα μάτια τους πάνω του... Με δεδομένο πως πέρυσι τους τον πρότεινα για ένα ποσό στα 400.000 ευρώ και τώρα η αξία του ξεπερνάει τα 10 εκατομμύρια ευρώ", δήλωσε στο ιταλικό μέσο ένας εκ των εκπροσώπων του, Φραντσέσκο Λιντζέντι.

Με δεδομένο πάντως ότι για τον παίκτη έχουν δείξει ενδιαφέρον Ρόμα και Ίντερ, θα είναι κάτι παραπάνω από υπέρβαση για την Τζένοα να πείσει τον παίκτη να αφήσει τον Ολυμπιακό και το Champions League για να μετακομίσει σε μία ομάδα του Καμπιονάτο που δεν είναι σε θέση να διεκδικεί τίτλους.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ