ΙΤΑΛΙΑ

Η Λάτσιο "σκότωσε" τη Μίλαν

Η Λάτσιο "σκότωσε" τη Μίλαν

Η Λάτσιο νίκησε 1-0 τη Μίλαν στο "Σαν Σίρο" με 10 παίκτες και την απέκλεισε από το Coppa Italia, τρεις μέρες μετά την "3άρα" στην Ρώμη για το πρωτάθλημα (video)

Μεγάλη πρόκριση για την Λάτσιο στα ημιτελικά του Coppa Italia, καθώς νίκησε 1-0 τη Μίλαν στο "Σαν Σίρο", αν και έπαιζε με 10 παίκτες σε όλο το δεύτερο ημίχρονο!

Η Λάτσιο "σκότωσε" τη Μίλαν

Το μοναδικό τέρμα του αγώνα πέτυχε ο Αργεντινός, Λούκας Μπίγλια, με εκτέλεση πέναλτι στο 38', πέναλτι που έκανε άθελά του ο Αλμπερτάτσι με χέρι μέσα στην περιοχή.

Στο 45' ο Λόρικ Τσάνα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αλλά η Μίλαν δεν κατάφερε με παίκτη περισσότερο σε όλο το δεύτερο ημίχρονο να απειλήσει τους "λατσιάλι".

Ο Πατσίνι σκόραρε με εντυπωσιακό σουτ, αλλά πριν είχε χρησιμοποιήσει το χέρι του, ενώ στο 92' ο "Πάτσο" έκανε την πάσα στον Τσέρτσι, αυτός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ ξανά ακυρώθηκε σωστά (έστω και... οριακά ήταν οφ-σάιντ).

Πλέον, φαντάζει πολύ δύσκολο να μην απολυθεί ο Φιλίπο Ιντσάγκι από την τεχνική ηγεσία της Μίλαν, η οποία θυμίζουμε πως πριν 3 μέρες (Σάββατο) είχε χάσει στην Ρώμη από την Λάτσιο αν και είχε προηγηθεί (3-1).

ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Αμπάτε, Αλέξ, Ραμί, Αλμπερτάτσι (80' Σούσο), Μοντολίβο, Πόλι (79' Φαν Χίνκελ), Μουντάρι (51' Χόντα), Τσέρτσι, Μενέζ, Πατσίνι.

ΛΑΤΣΙΟ: Μπερίσα, Κονκό (83' Μπρούνο Περεϊρίνια), Μαουρίσιο (54' Μπάστα), Τσάνα, Ράντου, Λούκας Μπίγλια, Ονάζι, Παρόλο, Κατάλντι (46' Νοβαρέτι), Μπαλντέ Κεϊτά, Κλόζε.

*κόκκινη 45' Τσάνα

Τα αποτελέσματα των προημιτελικών:

Τρίτη (27/01)

Μίλαν - Λάτσιο 0-1 (38' πέν. Λούκας Μπίγλια)

Τετάρτη (28/01)

Πάρμα - Γιουβέντους (21:45)

Τρίτη (03/02)

Ρόμα - Φιορεντίνα (21:45)

Τετάρτη (04/02)

Ίντερ - Νάπολι (21:45)

Οι διασταυρώσεις στα ημιτελικά

Λάτσιο Vs Νάπολι ή Ίντερ

Ρόμα ή Φιορεντίνα Vs Πάρμα ή Γιουβέντους

Μίλαν - Λάτσιο 0-1

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ