ΙΤΑΛΙΑ

Η Κροτόνε "προειδοποιεί" τη Μίλαν

Η Κροτόνε "προειδοποιεί" τη Μίλαν

Ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς θα παρατάξει τη Μίλαν με αναπληρωματικούς στο ματς κόντρα στην Κροτόνε για τον 4ο γύρο του Coppa Italia, με την ομάδα της Serie B να έχει όμως... άγριες διαθέσεις. Διαβάστε το story.

Η Κροτότε πραγματοποιεί μέχρι στιγμής μία εκπληκτική πορεία τη φετινή σεζόν που την βρίσκει στην 2η θέση της Serie B, μόλις έναν πόντο πίσω από την πρωτοπόρο Κάλιαρι, και το γεγονός αυτό τους έχει κάνει να πιστεύουν ακόμα και στο θαύμα της πρόκρισης εις βάρος της Μίλαν στην αποψινή (1/12) αναμέτρηση των δύο ομάδων για τον 4ο γύρο του Coppa Italia.

"Δεν είναι γιορτή. Δεν ερχόμαστε στο Μιλάνο για να βγάλουμε selfie φωτογραφίες και να ζητάμε φανέλες σαν να ήμασταν παιδιά", τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Κροτόνε, ΄Ιβαν Τζούριτς, με τους παίκτες του να έχουν στο πλευρό τους στο "San Siro" γύρω στους 5.000 οπαδούς.

Όπως αναφέρει η "Gazzetta dello Sport" οι οπαδοί της ομάδας της Καλαβρίας θα επιστρατεύσουν από πούλμαν μέχρι αεροπλάνα για να φτάσουν στο Μιλάνο, με την ελπίδα πως το ματς κόντρα στη Μίλαν θα είναι ιστορικό όχι μόνο επειδή θα είναι το πρώτο της ομάδας τους στο "San Siro" αλλά και επειδή θα φέρει μία ιστορική πρόκριση...

Curva Sud del Crotone
Curva Sud del Crotone ANSA

Η Κροτόνε θα έχει την υποστήριξη 5.000 "τζαλομπλού" οπαδών της στις εξέδρες του "San Siro" στο ιστορικό ματς απέναντι στη Μίλαν για το Coppa Italia

Όσον αφορά στο μεγάλο φαβορί του ζευγαριού, τη Μίλαν, ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς ξεκαθάρισε πως "το Κύπελλο Ιταλίας είναι στόχος για μας φέτος" (τίτλος που λείπει άλλωστε από τους Μιλανέζους εδώ και 12 χρόνια), παρόλα αυτά έχει αποφασίσει να δώσει ευκαιρίες στους λεγόμενους "αναπληρωματικούς".

Για το ματς με την Κροτόνε έχει αφήσει εκτός αποστολής τους Μοντολίβο, Μποναβεντούρα, Αλέξ, Αντονέλι, Τσέρτσι και Κούτσκα και πιθανότατα θα αφήσει αρχικά στον πάγκο τους Ντοναρούμα, Αμπάτε, Ρομανιόλι, Μπάκα και Νιανγκ ενώ μία πιθανή 11άδα απέναντι στους Καλαβρέζους θα συνθέσουν οι: Αμπιάτι, Μεξές, Σαπάτα, Καλάμπρια, Ντε Σίλιο, Πόλι, Χοσέ Μάουρι, Νοτσερίνο, Χόντα, Σούσο και Λουίζ Αντριάνο.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ