ΙΤΑΛΙΑ

Η Γουάντα του σκανδάλου

Η Γουάντα του σκανδάλου

Όσο πλησίαζε ο Mauro Ιcardi τον Maxi López, για τη χειραψία πριν την έναρξη του αγώνα Ιντερ - Τορίνο, αυξάνονταν κατακόρυφα οι φαν που ετοιμάζονταν για τη στιγμή. Ο López χρησιμοποίησε το χέρι του... για κάτι άλλο, ο Icardi τον χαρακτήρισε "άξεστο" και η κόντρα που ξεκίνησε για μια γυναίκα, συνεχίστηκε.

Η σχέση "μέντορα-μαθητή" εξελίχθηκε σε φιλία, πριν διαλυθεί εις τα εξ ων συνετέθη, το 2013. Θα μου πεις, έχουν περάσει τρία χρόνια από τότε που η Wanda χώρισε τον Maxi López και "ζευγάρωσε" με τον Mauro Icardi. Θα σου απαντήσω και τι φταίω εγώ που ακόμα και την Κυριακή (3/4) αρνήθηκαν να ανταλλάξουν χειραψία... και αυτό ήταν το καλύτερο που συνέβη μεταξύ τους; Δεν θυμάσαι την ιστορία; Μια στιγμή να στην πω.

Ο Icardi γεννήθηκε στo Rosario της Αργεντινής (19/2/1993) και μεγάλωσε στις Κανάριες Νήσους, όπου πήγε όταν ήταν 6 χρόνων, για να ξεκινήσει την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο. Σκόραρε πάνω από 500 γκολ ως μέλος της Vecindario και το 2007, σε ηλικία 14 χρόνων τον διεκδικούσαν οι Barcelona, Real Madrid, Valencia, Sevilla, Espanyol, Deportivo La Coruña, Arsenal και Liverpool. Οι "μπλαουγκράνα" ήταν οι νικητές της διαδικασίας και το 2013 πήγε στη Masia. Όσοι έχουν περάσει έκτοτε από εκεί, έχουν ακούσει την ιστορία για την ημέρα που ο Pep Guardiola , τότε προπονητής της Β' ομάδα διέκοψε μια προπόνηση για να πει στον Icardi " πρέπει να παλέψεις για αυτό που θες. Να δουλέψεις σκληρά, να είσαι πάντα ταπεινός και χαλαρός". Ήταν οτιδήποτε άλλον, πλην αυτού.

Η Γουάντα του σκανδάλου

Ξεκίνησε τη σεζόν 2008-09 από την U17, προωθήθηκε στην U19 και τον Ιανουάριο του 2011 πήγε ως δανεικός στη Sampdoria. Επιλογή που ο ίδιος έχει χαρακτηρίσει πολλάκις ως " εξαιρετική, γιατί από τότε έχω κάνει πολλά βήματα προς τα εμπρός. Είχα μιλήσει με τον πατέρα μου και μαζί αποφασίσαμε να μετακομίσουμε στην Ιταλία". Αν περιμένετε λίγο, θα διαπιστώσετε ότι αυτή η κίνηση άλλαξε τη ζωή του με περισσότερους από έναν τρόπους.

Στο ντεμπούτο του με τους Blucerchiati, την αγωνιστική περίοδο 2012-13 σκόραρε 10 γκολ και διασφάλισε την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία. Αν χρωστά κάπου την άμεση προσαρμογή του και τη δυνατότητα που είχε να κάνει αισθητή την παρουσία του, με την καλή την έννοια, στη SerieA είναι στον Maxi López. Ο κατά εννέα χρόνια μεγαλύτερος του, López πήρε τον νεαρό ομοεθνή του (ειρήσθω εν παρόδω και οι δύο έχουν αργεντίνικο και ιταλικό διαβατήριο) υπό την προστασία του. Για την ακρίβεια, τον έκανε οικότροφο. Τον είχε συνέχεια στο σπίτι του, τον τάιζε, τον φρόντιζε. Πήγαινε και διακοπές μαζί του.

Η Γουάντα του σκανδάλου

Παρεμπιπτόντως, ο López ήταν παντρεμένος από το 2008 με τη Wanda Nara, επίσης από την Αργεντινή και μοντέλο (για την ακρίβεια show girl) στο επάγγελμα. Τον Γενάρη του 2009 απέκτησαν τον Valentino Gastón, τον Δεκέμβριο του 2010 τον Constantino και τον Φεβρουάριο του 2012 τον Benedicto. Η σχέση τελείωσε τον Δεκέμβριο του 2013, οπότε κατέθεσαν αίτηση διαζυγίου. Κάτι που δημοσιοποίησε η Wanda, με σχετικό post στο Twitter ("Hasta acá llego mi amor"). Το έχουμε μέχρι εδώ; Όμορφα.

Η Γουάντα του σκανδάλου

Ο Icardi συμφώνησε τον Απρίλιο του 2013 να υπογράψει με την Inter, για 11.7 εκατ. ευρώ και στις 25 Αυγούστου του ίδιου έτους έκανε την πρώτη του εμφάνιση με τους Nerazzurri. Μόνο που το κοινό είχε εστιάσει σε ένα άλλο γεγονός της ζωής του. Ελάχιστοι έμειναν να ασχολούνται με το τι κάνει στους αγωνιστικούς χώρους. Όλοι όμως, είχαν κάτι να που ή να γράψουν για την προσωπική του ζωή. Βλέπεις, λίγους μήνες μετά το " Hasta acá llego mi amor" ("Έως εδώ αγάπη μου") της Wada, ο 23χρονος -σήμερα- επιθετικός θέλησε να μοιραστεί μια χαρά που είχε με το κοινό του. Ποια; Είχε βρει τη γυναίκα της ζωής του. Ήταν η Wanda, με το επίμαχο tweet να αναφέρει " Wada i love you. Δεν είναι εύκολο να εξηγήσω το συναίσθημα αυτό, γιατί ανακάλυψα πως αυτές οι δυο λέξεις "κουβαλούν" συναισθήματα που δεν έχουν όρια".

Η Γουάντα του σκανδάλου
© TWITTER.COM/WANDAICARDI

Eξυπακούεται πως τα media στοχοποίησαν τη γυναίκα που βρέθηκε στη μέση, ως την αιτία διαζυγίου της με τον López, που επιδόθηκε σε σειρά κατηγοριών εναντίον της στα ΜΜΕ. Εκείνη έδωσε αρκετές -είναι η αλήθεια- συνεντεύξεις. Την πιο ουσιαστική την κράτησε για τον αργεντίνικο "Chi" όπου αποκάλυψε πως " ο λόγος που χωρίσαμε με τον Maxi ήταν ότι υπήρξε άπιστος. Ορκίζομαι στα παιδιά μου. Εκείνος με απάτησε και μάλιστα κατ' εξακολούθηση. Όταν ήμασταν στην Αργεντινή, με είχε απατήσει και με την οικονόμο μας που δεν ήταν καν όμορφη. Έκαναν σεξ ενώ κοιμόμουν με τα παιδιά σε άλλο δωμάτιο".

Τόνισε ότι " η σχέση μου με τον Mauro ξεκίνησε αφότου είχα χωρίσει με τον Maxi, ο οποίος δεν μου έκανε έρωτα για τρεις μήνες! Ζούσα με πολυτέλειες, αλλά ζούσα και με έναν κρυμμένο πόνο. Τα παράτησα όλα πίσω μου. Δεν του ζήτησα ένα ευρώ, προκειμένου να "βγει" το συντομότερο δυνατό το διαζύγιο. Όταν όμως, ο Μauro συνάντησε τον Maxi για να του πει πως με αγαπάει, εκείνος του είπε πως είμαι ακόμα η σύζυγος του. Όταν δε του είπα πως τον εγκαταλείπω, με ρώτησε "ποιος νομίζεις ότι θα σε θέλει, με τρία παιδιά;". Εγώ όμως, βρήκα έναν άνθρωπο που είναι γλυκός, νέος, καλός και είχε τα αρ... να αναλάβει εμένα και τα παιδιά μου. Είναι 40χρονος στο σώμα 20χρονου. Από τα πρώτα πράγματα που μου είπε ήταν ότι "θα αγαπήσω τα παιδιά σου σαν να είναι δικά μου, αλλά πρέπει να παντρευτούμε. Αυτό θα είναι καλό για εκείνα".

Δεν θέλω να σου θυμίσω... τι είναι η μπάλα. Θα σου πω όμως, ότι στις 14 Απριλίου του 2014 η Sampdoria υποδέχθηκε την Inter Milan. Το παιχνίδι αυτό πέρασε στην ιστορία ως "το ντέρμπι της Wanda" και ήταν το πρώτο ντέρμπι που αφορούσε τη σεξουαλική ζωή δυο παικτών. Και έγινε αυτό.

Θα έλεγες πως η αντίδραση του López δεν ήταν παράλογη, σωστά; Ένα μήνα μετά, στις 27/5, ο Icardi παντρεύτηκε με τη Wanda -είχαν μεσολαβήσει κάποια εικοσιτετράωρα από την έκδοση του διαζυγίου της- σε μια μικρή τελετή, στο Buenos Aires, ενώπιον 12 ανθρώπων. Ακολούθησε τεράστιο πάρτι (7/6), παρουσία εκατοντάδων καλεσμένων. Ο Ιcardi είχε δώσει μια συνέντευξη στο CNN, στην οποία μεταξύ άλλων είπε πως η οικογένεια είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο στη ζωή του. Και όπως κάθε άλλο σημαντικό στοιχείο, το 'χει κάνει tattoo. Πέραν της συζύγου του, έχει στο σώμα του και τα ονόματα των τριών παιδιών της από τον πρώτο γάμο.

Η Γουάντα του σκανδάλου

Ο δημοσιογράφος του CNN τον ρώτησε αν έχουν πια κάποια σχέση. Ο Icardi άρχισε να γελά -νευρικά- πριν πει πως " όχι. Η αλήθεια είναι ήμασταν πολύ καλοί φίλοι, όταν ήμασταν στην Sampdoria, είχαμε μια πολύ καλή φιλία τότε. Έπειτα όμως, από ό,τι συνέβη κόπηκε κάθε είδος σχέσης". Στις αρχές του 2015 το ζεύγος απέκτησε και δικό του παιδί, τη Francesca, με τον Icardi να ομολογεί ότι " η Wanda είναι άνθρωπος που είναι δίπλα μου κάθε μέρα. Στα καλά, στα άσχημα. Με βοηθά πάρα πολύ. Έχουμε καταφέρει να φτιάξουμε μια όμορφη οικογένεια και τώρα σημαίνει τα πάντα για εμένα". Όπως λέει, τον άλλαξε.

Πριν τη γνωρίσει, ήταν ο θρίαμβος του ατίθασου νιάτου. Τον έκανε όμως, οικογενειάρχη και ταπεινό -λέει. " Πλέον απολαμβάνω να κάθομαι σπίτι, ξαπλωμένος στον καναπέ και να ακούω τα παιδιά. Ελπίζω να ζήσω και να μοιραστώ ό,τι επιτύχω μαζί της. Όσο συνεχίζεται η καριέρα μου, τη θέλω δίπλα μου γιατί αξίζει όλες τις θυσίες μπορεί να κάνει κάποιος για εκείνη. Είναι μακριά από την οικογένεια της στην Αργεντινή, για να μένει εδώ δίπλα μου και να μεγαλώνουμε τα παιδιά μας".

Στις 23 Ιουνίου του 2015 τα έφερε έτσι η τύχη που το ζευγάρι συναντήθηκε με τον López στην Ibiza. Ο παίκτης της Τorino δεν ήταν μόνος. Συνοδευόταν από την Daniela Christiansson, μοντέλο από τη Σουηδία.

Η Γουάντα του σκανδάλου

Είχαν προηγηθεί αγωγές του López στον Ιcardi, οι οποίες είχαν ως βάση το " δεν μπορώ να δω τα παιδιά μου" και το "δεν θέλω να εμφανίζονται τα πρόσωπα τους στα social media. Αντιλαμβάνομαι ότι ο Mauro είναι δημόσιο πρόσωπο, αλλά δεν νιώθω άνετα με την έκθεση των παιδιών μου και θα κάνω ό,τι μπορώ να τα προστατεύσω". Ένα δίκιο το είχε, γιατί η Wanda και ο σύζυγος της καθημερινά "ανέβαζαν" και μια φωτογραφία των ανήλικων στα social media. Αυτό που έκανε ο επιθετικός της Torino ήταν να ζητήσει, μέσω δικαστηρίου, 50.000 ευρώ για κάθε φωτογραφία στην οποία φαίνεται το πρόσωπο των γιων του. Το πρώτο δικαστήριο του επιδίκασε 135.000 ευρώ... και συνεχίζει.

Η... μάνα βγήκε στην αντεπίθεση με το " πότε ζήτησε να δει τους γιους του και του το αρνήθηκα; Πότε τους τηλεφώνησε να τους μιλήσει και δεν απάντησα στην κλήση; Έχω μείνει άφωνη. Maxi, σε ψάχνω εδώ και ημέρες γιατί δεν έχεις πληρώσει το σχολείο τους, όλο το χρόνο. Και στην Ibiza δεν τα είδες δευτερόλεπτο, γιατί διασκέδαζες. Δεν καταλαβαίνω το λόγο που κάνεις το θύμα. Έχεις εξαφανιστεί και όλα τα φροντίζει ο σύζυγος μου. Τα παιδιά μου ακόμα σε περιμένουν να έλθεις, να φανείς συνεπής στη δέσμευση που τους έκανες να τα δεις. Αντί να ξοδεύεις χρήματα σε δικηγόρους, ξόδεψε τα για να έλθεις να δεις τα παιδιά σου".

Κάποιους μήνες αργότερα, για την ακρίβεια τον Οκτώβριο του 2015, ο Icardi ενημέρωσε τον επί δεκαετίας και πλέον εκπρόσωπο του πως δεν θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους. Ποιον προσέλαβε; Τη γυναίκα του! Εν τω μεταξύ, για του Αγίου Βαλεντίνου της πήρε φέτος το τελευταίο μοντέλο της Range Rover. Ναι, θα έλεγες πως τον κάνει ό,τι θέλει -και μάλλον δεν θα είχες άδικο.

Και φτάνουμε στο τελευταίο... επεισόδιο του σίριαλ: το ματς της Κυριακής μεταξύ της Inter και της Torino, στο San Siro. Παραδοσιακά, πριν την έναρξη της διαδικασίας ανταλλάσσουν χειραψίες οι παίκτες. Παραδοσιακά, ο López δεν γύρισε ούτε να φτύσει τον Icardi, υπό το βλέμμα της Wanda που φυσικά ήταν στην εξέδρα.

Ο αρχηγός της Inter ενημέρωσε στο ημίχρονο ότι " ήμουν ευγενικός και του έδωσα το χέρι μου, αλλά κάποια πράγματα εξαρτώνται από το πόσο άξεστοι είναι συγκεκριμένοι άνθρωποι". Καλή φάση; Πριν σε αφήσω, να σου πω ότι ο Icardi σκόραρε για την παρέα του και ο López "έβγαλε" τις ασίστ στα γκολ της δικής του παρέας, που τελικά νίκησε 1-2 .

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ